Starity

CsakFanniii profilja

CsakFanniii yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2013. június 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1998. október 10.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Imádom
  • Ha végignézed a profilom, akkor úgyis meglátod! ☺
  • Utálom
  • Miley Cyrus új énje,Lady Gaga,Kristen Stewart
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

CsakFanniii
Utoljára aktív: 2015.07.04. 19:07Státusz módosítva: 2014.02.28. 23:11

Bemutatkozás

A nevem Fanni, és 16 éves vagyok. Nyugat-Magyarországon élek egy csodálatos városban közel Budapesthez. Egy álmodozó lány vagyok, aki imádja az életet, és folyton mosolyog. Barna hajam a hátam közepéig ér és a szemem zöld színű. Odavagyok a divatért, néha sminkelem magam. Van egy pár rossz tulajdonságom is, például, hogy eléggé makacs a természetem.Rengeteg barátom van, értük bármikor kiállok. Németet és angolt tanulok egy gimnáziumban, és ezek nagyon érdekelnek engem. Hobbiaim közé tartozik a gépezés, videó-, film- és sorozatnézés, az olvasás, sportolás és az írás. Van egy blogom is, a bemutatkozás végén belinkelem. :) Van még egy dolog, ami már az életem részévé vált, ez pedig a Youtube. Nem, nem vagyok Youtuber, de életem 1/3-át tuti, hogy videók nézegetésével töltöm. Általában 3 féle videófajtát nézek: 1. gameplay videók: luckey, james_mc 2. vlog videók: luckey, goodlike és sokan mások 3. beauty videók: ehsstysmink, breakfastatfruh, followanna. Lehet, hogy ez a 3 abszolút nem passzol össze, de én elég sokoldalú vagyok szarintem. :D

My favorit places in the world:

                                     London                                                     Rio de Janeiro                   

Books:

 Amióta csak tudod olvasni, a szenvedélyemmé vált. Sajnos mostanában csak kevés időm jut rá, mert rengeteget tanulok. Mikor olvasok egy könyvet, én képzelem el a szereplőket, a helyszíneket, egy csodálatos fantáziavilágot. Kedvenc könyvem a Gyönyörű sorscsapás Jamie McGuire-tól.


         

 Movies: 

Az egyik hobbim a filmnézés. Mint sok más fiatalnak, nekem is nagy  kedvenceimmé váltak a fantasy filmek. Ezek közül vannak, amik kevésbé jönnek be pl. a Twilight, de akadnak nagyon jók is. Olyanannyira jók, hogy a kedvenc filmem is a fantasy filmek széles tárházából került ki, ez pedig nem más, mint a The Hunger Games. Ennek a filmnek tényleg van mondanivalója, izgalmas, van benne egy kis romatika és érzelem is. A második rész számomra még az elsőt is felülmúlja. A kedvenc szereplőim Katniss és Peeta.

Nemrég vált nagy kedvencemmé a Divergent című film. Sajnos moziban nem láttam, de amint gépen megnéztem, egyből beleszerettem. Kicsit talán hasonlít a Hunger Games-re, ez nálam máris egy piros pont volt. Nagyon izgalmas története van, a színészek egytől egyig tökéletesek, de a szívemhez egy szereplő különösen hozzánőtt, ő pedig nem más, mint 4-es, azaz Tobias. Egyszerűen imádom. <4

További filmek: Csodálatos pókember 1-2, Szemfényvesztők, Rush: Hajsza a győzelemért, Elhurcolva, Percy Jackson 1-2, Step Up 4, Project X, Amerika kapitány 1-2

Series:

Mikor már szinte minden fantasy filmet láttam, tanakodtam, hogy mit tudok ezek után nézni. Aztán két éve felfigyeltem egy sorozatra, a The Vampire Diaries-ra, és azóta őszinte bálványozója lettem. Minimum kétszer láttam minden részét, és nem tudom megunni. Mindig okoz valami meglepetést, és ezt szeretem benne. A kedvenc karakterem Damon, mert amellett, hogy keménynek akarja mutatni magát, hatalmas szíve van. Nagyon bírom a megjegyzéseit és az elejtett poénjait. :D A gonosz kis barátját, Enzo-t is nagyon szeretem :D A lányok közül Elena-t, Caroline-t, és Katherine-t szeretem a legjobban. Delena fan vagyok már az elejétől.  A másik páros, akinek őszinte bálványozója lettem, az Klaroline. Bár már valószínűleg nincs közös jövöjük, én nagyon szerettem őket együtt.


További sorozatok: The Secret Circle, Pretty Little Liars, Teen Wolf, The Originals

Actress: 

A Vámpírnaplókban ismertem meg Nina Dobrev-et, aki egy nagyon tehetséges színésznő és két lábbal a földön jár. Nagyon irigylem a szépségéért. :)

                              

További színésznők: Vanessa Hugdens, Selena Gomez, Jessica Alba, Emma Stone, Lilly Collins

Actor:

Szintén a Vámpírnaplókban láttam először szerepelni Ian Somerhalder-t. Nemcsak sorozatbeli karakterét szerettem meg, hanem őt magát is. A való életben is egy vicces, kedves, tehetséges és jóképű pasas. Nagyon becsülöm, amiért ennyit tesz a környezetért.

További színészek: Andrew Garfield, Josh Hutcherson, Liam Hemsworh, Chris Hemsworth, Dylan O'Brien, Zac Efron, Leonardo DiCaprio

Singer:

A kedvenc női énekesem Selena Gomez. Ő egy igazi példakép számomra. Gyönyörű ő maga, és a hangja is. Fiatal kora ellenére rengeteg mindent letett az asztalra. A zenéit egytől egyig imádom. Sok mindenen átsegítettek már.

További énekesnők: Demi Lovato, Ellie Goulding, Taylor Swift, Rihanna, Katy Perry

Énekesből nincsenek kedvenceim, de szeretem pl. Bruno Mars-ot, Jason Derulo-t stb..Mostanába sok dj-t hallgatok, és a kedvencem Avicii, Calvin Harris, Martin Garrix és David Guetta

Bands:

Azt hiszem több együttest hallgatok, mint szólóénekest. A legeslegnagyobb kedvenceim a The Vamps és a 5 Seconds of Summer. Ez a két banda nagyon hasonló, imádom a dalaikat. 

További bandák: One Direction, Imagine Dragons, The Script

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad a bemutatkozásom. :) Ha tetszett, akkor kérlek szavazz, sokat dolgoztam a profilommal, ezért jólesik az elismerés. :) Legtöbbször a szavazatokat vissza is adom. :D Ha szeretnél megismerni, nyugodtan írj üzit. Barátnak nem tudsz jelölni, de ha beszéltünk, én majd bejelöllek. Mégegyszer köszi, hogy benéztél!:)

A blogom egy fanfiction Klaroline-ról, jó olvasást! :) 

http://vonzasotetseg.blogspot.hu/