Starity

A göndör haj nehézségeiről vallott a Ginny & Georgia sztárja

2024. április 25. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, sokszor pórul járt, amikor valaki másra bízta a frizuráját.

hirdetés

Időbe telt, mire elfogadta és megszerette a göndör haját Antonia Gentry - most pedig már azt tanulja, hogyan álljon ki önmagáért, ha valaki helytelenül bánik a tincseivel. 

Általános élmény, hogy 15 millió különféle kence van a fürdőszobapolcodon, mert épp azt próbálgatod, melyik lesz a megfelelő. 

- mondta a híresség, és leszögezte, első és legfontosabb, hogy aki frizurával foglalkozik, edukálja magát a texturált haj kezeléséről. 

Függetlenül attól, hogy színész vagyok, nagyon nehéz olyan embert találni, akire rá merem bízni a hajam, mert nem igazán vannak reprezentálva a göndör hajúak, és nem túl kiterjedt az oktatás annak kapcsán, hogyan bánjunk az ilyen típusú tincsekkel.

- mesélte a People-nek. 

Színészként vannak különböző események, amelyekre el kell menned, vannak elvárások, hogy hogyan nézzen ki a karaktered, milyen legyen a jelmezed, a hajad, a sminked. Amikor elkezdtem a színészetet, és ezzel együtt minden nap beültem a fodrászszékbe, azt vettem észre, hogy egyfajta idegességet érzek. 

Embed from Getty Images

És bőven volt olyan eset, amikor elrontották a haját:

Volt, hogy a hajam széttöredezett, elvékonyodott, szétégett, és sokféle színűre befestettem - mindez a tapasztalat és az edukáció hiányából származott. 

- mondta, majd így folytatta:

Az egyetlen dolog, amit soha többé nem engedek, hogy valaki lespriccelje vízzel, majd fogja a göndörítővasat, és a nekiálljon begöndöríteni az amúgy is loknis hajam. Emlékszem, amikor ez megtörtént velem, csak ültem ott miközben a hajam sistergett, én pedig nagyon összezavarodtam és megijedtem. 

A Ginny & Georgia-beli karaktere számára is sokat jelent a frizurája:

Az első évadban volt pár epizód, amikor Ginny, miután 16 éves lett, kivasalta a haját, mert - bárki, aki göndör hajú, ezt már megtapasztalta - nyomást érzett arra, hogy idomuljon ahhoz, amit a többség normálisnak tart. Ez megesik, amikor fiatal vagy, változol és próbálod megtalálni önmagad. Számára a haja kivasalása azt mutatta, hogy próbál beilleszkedni a barátaihoz. 

- mondta a sztár, aki saját bevallása szerint maga is szereti egyenesen hordani a haját, de "nem bujkálás, hanem inkább a változatosság" a célja ilyenkor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek