Starity

Brad Pitt barátnője szerint felháborító, ahogy Angelina Jolie kezeli a válást

2024. április 28. 09:09   |   Szerző: Four

Ines de Ramon szerint őrület, ahogy Angelina Jolie csatározik Brad Pitt-tel.

hirdetés

Nem csak Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeinek, de a színész barátnőjének is elege van a két híresség válásából. (2016 óta harcolnak a kisebb gyerekei felügyeleti jogaiért illetve a közös francia borbirtokukért.)

Ines de Ramon, Brad barátnője próbál háttérben maradni az ügyben, de úgy tudni, hogy valójában megvan a - nem túl rózsás - véleménye a helyzetről:

Ines szerint felháborító ez a dráma. Nem igazán akar beleszólni, de elég sok intő jelet lát a család megosztottságával kapcsolatban. Az ő válása elképesztően könnyű volt ehhez képest. Támogatja Brad erőfeszítéseit, hogy a gyerekei életének része akar lenni: találkozott Shiloh-val és Knoxszal, és reménykedik benne, hogy Brad továbbra is küzd a gyerekekért, mert látja, mennyire fontosak neki. 

- mesélte az InTouchWeekly forrása.

Mint kiderült, Pitt két fiatalabb gyereke, Shiloh és Knox az ő pártját fogják és továbbra is tartják vele a kapcsolatot, a másik négy csemete azonban úgy tudni, sokkal inkább Angelina oldalán áll. 

Brad új szerelme tavaly vált el a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesley-től: 2018-ban jöttek össze, és 2022. szeptemberében, öt hónappal a szakításuk után jelentették be, hogy már nincsenek együtt.

Úgy tudni, Angelina Jolie nem igazán rajong az exe választottjáért, és Brad baráti társasága is óvatosan kezeli az ékszerkészítőt: George Clooney felesége nem bízik Inesben, mert szerinte a hírnév jobban érdekli a lányt, mint a színész. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek