Starity

Henry Cavill úgy érzi, ő már túl öreg lenne James Bondnak

2024. április 18. 19:07   |   Szerző: Four

A színész elárulta, mit gondol arról, hogy sokan James Bondnak szeretnék őt.

hirdetés

Henry Cavillt nagyon sokan szeretnék az új James Bond szerepében látni - ha már lemondott a Vaják főszerepéről - de a színész szerint lehetséges, hogy kifutott az időből a titkosügynök tekintetében. 

Cavill rajongótábora olyan nagy, hogy egy mesterséges intelligencia által gyártott előzetest, amelyben ő James Bond, Margot Robbie pedig az ügyeletes Bond-lány, több mint 2.5 millión megnéztek. 

De ettől még nem lesz közelebb a híresség a projekthez, aki épp az új filmjét (The Ministry of Ungentlemanly Warfare) promótálva vallott a fent említett szerepről: 

Fogalmam sincs. Én is csak pletykákról tudok. Ugyanannyit tudok, mint ti. Talán már túl öreg vagyok hozzá, talán nem. Meglátjuk, mik a producerek tervei. 

Érdekesség egyébként, hogy Cavill anno jelentkezett a 2006-os Casino Royale főszerepére, ám végül Daniel Craig kapta meg James Bond karakterét - akkor ugyanis a rendező még túl fiatalnak találta őt a szerepre. 

A legújabb értesülések szerint új esélyes lett Aaron Taylor-Johnson, a Kraven, a vadász főszereplője - de egyelőre még semmi hivatalosat nem jelentettek be a készítők. 

Embed from Getty Images

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek