Starity

Hugh Jackman furán viselkedik a válása óta

2024. április 25. 19:07   |   Szerző: Four

Egyesek szerint kapuzárási pánikkal küzd a színész, és nem tud magával mit kezdeni.

hirdetés

Hugh Jackman mindent megtesz annak érdekében, hogy vidámnak mutassa magát a válása után - de az InTouchWeekly forrása szerint valószínűleg épp életközepi válsággal küzd. 

A híresség és Deborra-Lee Furness tavaly, közös nyilatkozatban jelentette be, hogy 27 év után elválnak - és az ismerősei szerint azóta nem önmaga a színész. 

A fanok és a barátai is aggódnak érte, például a legutóbb posztolt képei miatt: furcsa szelfik és kommentek, no meg egy közeli kép a padlóról. 

Nyilvánvalóan figyelemre vágyik, de elég furának és nem túl profinak tűnik ezekkel a lépésekkel. Ha Deb mellette lenne, sosem engedné, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozza magát. 

- mondta a bennfentes. 

A híresség sokakat meglepett, amikor Taylor Swift páholyában szurkolt Ryan Reynolds és Blake Lively társaságában a Super Bowlon. 

Embed from Getty Images

Úgy tűnik, hogy a régi barátaira már nem nagyon van ideje, ők úgy érzik, Debbel együtt lekerültek a terítékről. Próbálnak közös programokat szervezni vele, de sosincs ideje rájuk - kivéve, ha Ryan Reynoldsról és a köréről van szó, mert rájuk mindig szakít időt. 

- mesélte az illető, majd így folytatta:

Hugh mindenkinek azt hangoztatja, hogy nagyszerűen érzi magát - és az igaz, hogy elkezdett randizni és próbálja élvezni az életet, de a viselkedése elég fura és zavaros mostanában. Az önimádó posztok mellett a korához képest feleannyi idős emberekkel kezdett el bulizni - ez pedig sok barátjánál egy vészjel. 

- mondta. 

A forrás szerint Deborra volt az, aki mindig is vigyázott rá, így aztán attól tartanak, hogy Jackman a házasságával együtt a józan eszét is elveszítette.

Nem beszélve arról, hogy rengeteget fogyott és nagyon szétszórt. A barátai tartanak tőle, hogy csak látszat az, hogy jól van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek