Starity

Angelina Jolie boldog, úgy érzi, végre kiderült az igazság

2024. április 18. 17:05   |   Szerző: Four

Nemrég kijelentette, hogy Brad Pitt erőszakos volt vele: most boldog, úgy érzi, kiderült az igazság.

hirdetés

Úgy tűnik, hiába könyörög Angelina Jolie és Brad Pitt egyik lánya, azért, hogy a szülők végre béküljenek ki és zárják le a válást - a két híresség továbbra is nyakig benne van a csatározásban. 

Pitt és Jolie a közös franciaországi birtokuk illetve a kisebb gyerekeik felügyeleti joga miatt pereskedik már 2016 óta. Jolie ügyvédei pedig újabb információbombát robbantottak az elmúlt napokban. Az énekesnő szerint ugyanis Pitt már jóval a válásukat okozó vita előtt erőszakos volt vele. 

A színésznő az ügyvédei szerint a 2016-ban történt ominózus veszekedés után adta be a válókeresetet, mert a papírok szerint akkor fordult elő először, hogy Pitt a gyerekekkel is bántalmazó volt. 

Az Angelina által beadott dokumentumok szerint Franciaországból tartottak haza repülőgéppel, amikor nagyon durván elmérgesedett egy vita. A pár a mosdóban veszekedett, amikor az egyik gyerekük a színésznő védelmére kelt.

A színésznő szerint "Pitt rátámadt az egyik gyerekére, Jolie pedig hátulról megragadta, hogy megállítsa. De mielőtt véget ért volna az egész, Pitt fojtogatni kezdte az egyik gyereket, és egy másikat pofon vágott. Páran a gyerekek közül arra kérték Pittet, hagyja abba. Nagyon megijedtek, többen is sírtak."

Angelina napokkal később beadta a válókeresetet és az FBI nyomozást indított az ügyben, de vádemelés nem történt. 

Angie boldog, hogy végre kiderült az igazság. Brad viszont tanácstalan, és azt mondogatja a barátainak, hogy ez a rémálom soha nem ért véget. Csak mindig egyre rosszabb lesz.

- mesélte a Life & Style bennfentese. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek