Starity

Az HBO nem volt nyitott Zendaya ötleteire az Eufóriával kapcsolatban

2024. április 10. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Zendayának is lettek volna ötletei Rue történetével kapcsolatban, de ezeket az HBO megvétózta.

hirdetés
Az HBO nem volt nyitott Zendaya ötleteire az Eufóriával kapcsolatban
Fotó: Eufória

Egy forrás azt állítja, hogy az HBO megvétózta a Zendaya ötleteit Rue történetszálára, pedig két lehetőséget is javasolt. 

A Variety beszámolója szerint Sam Levinson teljes kreatív kontrollt gyakorol a sorozat felett, beleértve az egyes epizódok írását és rendezését is. A források azt állítják, hogy Zendaya, aki a sorozat egyik executive producere, szeretett volna beleszólni abba, hogy merre haladjon a harmadik évad. 

Az HBO azonban elutasította a Zendaya ötleteit. A forrás szerint az egyik ötletben Rue magánnyomozóként dolgozott volna. Egy másik javasolt történetszál, amelyet szintén Zendaya dobott be, a már józan Rue-t béranyaként mutatta volna meg. Ezeket a hírek szerint elvetették.

Az Eufória harmadik évadának forgatását egyébként határozatlan időre elhalasztották. A forgatókönyvírók és a színészek sztrájkja már korábban is hátráltatta a gyártást, de most "forgatókönyv-problémák" miatt késik az új évad, mivel Levinson még dolgozik azon, hogy befejezze az írást, mielőtt a forgatás elkezdődik.

via Pop Buzz

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek