Starity

Kit Harington megerősítette: mégsem lesz Trónok harca-spinoff Jon Snow főszereplésével

2024. április 10. 09:09   |   Szerző: Four

A Trónok harca rajongói hiába vártak a spinoffra: mégsem követhetik Jon Snow sorsát.

hirdetés
Kit Harington megerősítette: mégsem lesz Trónok harca-spinoff Jon Snow főszereplésével
Fotó: gameofthrones/Instagram

Szomorú hírt közölt Kit Harington: a színész elárulta, hogy a korábban beharangozott Trónok harca-spinoff, amely Jon Snow életét követte volna végig, mégsem fog elkészülni. 

A brit színész elmondása szerint a projekt körül zajló munkálatok leálltak, és a belátható jövőben nem is folytatódnak, mert az írók és a producerek végül "nem találtak rá arra a történetre, amelyet érdemes lett volna elmesélni."

Nem igazán beszéltem róla, mert zajlottak a munkálatok. Nem akartam, hogy kiszivárogjon valami, amíg készülőben van a sztori, és nem akartam, hogy az emberek elméleteket gyártsanak róla, előre belelkesedjenek vagy megutálják, mert benne volt a pakliban, hogy nem készül el. 

- mondta a ScreenRantnek. 

És most úgy áll a dolog, hogy nem készül el. Jelenleg nincs terítéken, mert nem volt olyan történetszál, amelyet mindannyian elég izgalmasnak találtunk volna. Tehát úgy döntöttünk, egy időre félretesszük. 

- tette hozzá és elég határozottan hangsúlyozta, hogy jóidőre leállt a projekt.

A bejelentés azért is meglepő, mert Harington ha nem is sokat, de azért már mesélt arról, hogy Jon Snow "egyáltalán nem lesz elégedett a sorsával" a folytatásban. Illetve a Daeneryst alakító Emilia Clarke és a Trónok harca-könyvek írója, George R. R. Martin is nyilatkozott már arról, hogy tényleg létezik, és készülőben van a projekt.

A feltehetően csalódott rajongók viszont így is visszatérhetnek a Trónok harca világába: nemrég két előzetes is érkezett a Sárkányok háza új, nyáron érkező évadáról. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek