Starity

Zendaya menyasszonyként ragyog a Vogue fotóin

2024. április 10. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő szerepel a legújabb Vogue magazin címlapján: különleges képek készültek róla.

hirdetés

Zendaya menyasszonyi ruhában tündökölt Vogue-ban! A színésznőről különleges képek készültek: ő került a magazin címlapjára, és számos extravagáns tervezői darabot viselt a felvételeken. 

Például egy csodaszép Schiaparelli Haute Couture eküvői ruhát, amelyet Daniel Roseberry tervezett. A virágos tematika végigkísérte a fotózást: a címlapon a színésznő egy Dolce & Gabbana kreációt viselt, amely egy hatalmas vörös rózsát ábrázolt. 

A tavaszias hangulatú képeket Annie Leibovitz készítette Zendayáról, aki saját bevallása szerint elég introvertált személyiség, de a vörös szőnyegen illetve a fotózásokon előjön a határozottabb énje. 

Van egy másik énem, aki ilyenkor előjön. A saját Sasha Fierce-em. El kell hinnem, hogy ez a nő létezik, hogy ez a fantáziakép létezik. 

- mondta. 

És ami a menyasszonyi ruhát illeti: a hírességről már egyszer sokan hitték, hogy eljegyezte őt szerelme, Tom Holland - egy tavaly posztolt képen nagy köves gyűrűt viselt, és ennek láttán azonnal megindultak a találgatások. Zendaya azonban hamar leforrázta a fanokat, mondván "nem így fogja bejelenteni, ha egyszer megkérik a kezét."

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek