Starity

Justin Timberlake retteg attól, hogy Britney Spears rajongói tönkreteszik a turnéját

2024. április 09. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekes körül az utóbbi időben elég nagy botrány robbant ki: durva dolgok derültek ki Britney könyvéből.

hirdetés

Április végén indul turnézni Justin Timberlake, és nagyon aggódik, hogy Britney Spears rajongói tönkreteszik a koncertjeit. A 43 éves Timberlake-ről ugyanis elég durva dolgokat állított a memoárjában az énekesnő: a könyv szerint terhes lett, amikor együtt jártak, de az énekes meggyőzte, hogy vetesse el a babát, mert még nem állt készen az apaságra. Emellett arról is beszámolt Britney, hogy Timberlake hűtlen volt hozzá és nagyon csúnyán szakított vele.

Justin már így is elég sok negatívumot kapott a közösségi felületeken, és csorba esett a "jófiú" imidzsén, amit mindig is szeretett volna fenntartani. Most újra kiteszi magát a nyilvános szidalmaknak, és tart tőle, hogy a turné katasztrófába fullad. Britney írása sarokba szorította őt, és retteg attól, hogy a fanok üldözni fogják a turnén. 

- nyilatkozta az InTouchWeekly forrása.

Timberlake aggodalma olyan szempontból nem alaptalan, hogy az énekesnő fanjai elég drasztikus módszerekkel állnak ki Britney-ért: amikor nemrég megjelent Justin "Selfish" című száma, Spears rajongói a slágerlisták élére juttaták az énekesnő 13 évvel ezelőtti, szintén "Selfish" című dalát. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek