Starity

Ezzel a szokatlan rituáléval készült Jessica Biel a Met-gálára

2024. május 08. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, milyen procedúrával készült fel az idei Met-gálára.

hirdetés

Jessica Biel egy csodaszép pink Tamara Ralph kreációban lépett a kamerák kereszttüzébe a hétfői Met-gálán, és most elárulta azt is, hogy milyen különleges rituáléval készült az eseményre. 

A híresség TikTokon mutatta meg, hogy a nagy nap előtt forró fürdőt vett, és nem kevesebb, mint 9 kg Epsom-sót tett a fürdővízbe. 

Tudom, hogy vannak, aki szeretnek bulizni a Met-gála előtt és egész hétvégén partizni mennek meg ilyesmi. Ezt én nagyon tisztelem. Én viszont így készülök a gálára. 

- mondta, és megmutatta a fürdőszobájában a több zsáknyi Epsom-sót, amelyet elmondása szerint nagyon forró vízbe kell szórni, és egy 30 perces fürdő után sok víz fogyasztását követően korán el kell menni aludni. 

Amíg a fiatalok buliznak, én áztatom magam. 

- írta a videóhoz.

Habár Biel nem fejtette ki, hogy miért hasznos az Epsom-só, az America's Sea Salt Company hivatalos oldala szerint "segít a relaxálásban, stresszoldó, enyhíti az izomfájdalmakat és a görcsöket". 

A színésznő több mint 10 éve volt utoljára a Met-gálán: 2013-ban tette tiszteletét, amikor punk tematikájú volt a rendezvény. 

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek