Starity

Ez történhetett valójában, amikor mentőt kellett hívni Britney Spearshez

2024. május 07. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő egyszer már tavaly is úgy összeveszett a szerelmével, hogy tönkretettek egy hotelszobát.

hirdetés

Továbbra is aggasztó hírek érkeznek Britney Spears új kapcsolatáról: az énekesnő tavaly óta alkot egy párt volt karbantartójával, Paul Solizzal, akinek az utóbbi években elég sokszor meggyűlt a baja a hatóságokkal. 

A napokban azért került címlapra az énekesnő, mert szerdán hajnalban mentőt kellett hívni hozzá a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelbe. Britney szerint nem történt nagy baj, csak elbotlott egy táncmozdulat közben, és kificamította a bokáját. Sőt, Spears közölte, szerinte az anyja áll az egész médiacirkusz hátterében. 

De egyesek szerint az énekesnő az este során idegösszeroppanást kaphatott, vigasztalhatatlanul zokogott és kevésen múlt, hogy nem szállították kórházba. 

A TMZ szerint Britney már az említett incidens előtt megzavarta a hotel vendégeit: egy az énekesnőre illő leírás szerint zaklatta, fenyegette az alkalmazottakat és a vendégeket is. Még a hatóságokat is kihívták, akik benéztek ugyan az intézménybe, de nem találtak semmi rendkívülit, ezért hamar elhagyták a helyszínt. 

Aztán Spears és Soliz este 11 körül visszavonultak a szobájukba, de rövidesen úgy összevesztek, hogy tettlegességig fajult a helyzet. Britney állítólag kiabált a folyosón, és a TMZ forrása szerint a többi vendég rendőrt hívott, mert attól tartottak, komoly baja esett az énekesnőnek. Ezután érkeztek ki a mentősök a hotelbe, és az ott készült paparazzifotók alapján Britney egyáltalán nem volt jól. 

Az In Touch Weekly forrása szerint Britney "totálisan zavartnak tűnt":

Vagy be volt drogozva, vagy egyáltalán nem szedte a gyógyszereit. 

- mondta az illető.

A forrás Solizról is szót ejtett:

Próbálta játszani a lazát, de dühös volt Britney-re, egyértelműen ideges volt rá. Akkor játszotta el, hogy laza, amikor kimentek a hotelből. 

- mondta.

De nem ez az első eset, hogy a híresség és az új szerelme fennforgást okoztak egy hotelben: tavaly decemberben a Las Vegas-i Wynn hotelben tartózkodtak, és a veszekedésüknek a szobájuk is áldozatul esett. A TMZ szerint durván megrongálták a berendezést, és Britney több tízezer dollárnyi kártérítést fizetett, mikor elhagyták a szállodát. Sőt, Paul állítólag Britney Mercedesét is összetörte. 

Sokmindent nem tudni az énekesnő új kapcsolatáról, annyi viszont biztos, hogy elég gyakoriak a durva veszekedések náluk. Egy Britney-hez közel álló forrás aggódva számolt be arról, hogy az énekesnő mentális egészsége nagyon megromlott, és hozzátette, "a legrosszabbtól tart."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek