Starity

Britney Spears az anyagi csőd szélén áll

2024. április 29. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Britney Spearshez közeli forrás szerint az énekesnő a mentális egészségével és rossz anyagi helyzetével küzd.

hirdetés
Britney Spears az anyagi csőd szélén áll
Fotó: hu.depositphotos.com

Britney Spears - aki 2021 novemberében szabadult az apja 13 éves bántalmazó gondnoksága alól - „komoly veszélyben” van egy bennfentes szerint, mivel úgy küzd a démonaival, hogy nincs körülötte erős támogató háló.

A sztár mentális egészsége és pénzügyei állítólag rosszabbul állnak, mint amikor apja, Jamie irányítása alatt volt, a bennfentes azt állítja, hogy az énekesnőnek intenzív hangulatingadozásai vannak, amelyek egészen „sokkolóak” tudnak lenni, és „veszélyesen instabil”.

A bizalmasa szerint az a kevés ember, aki még mindig Spears életében van, úgy véli, hogy a gondnokság alatt jobban volt, mint most.

A gondnokság alatt rengeteg szabadsága volt, a korlátozások pedig azért voltak, hogy megvédjék őt. Most már nem védik

- állította a forrás.

Spears állítólag közel áll hozzá, hogy teljesen tönkremenjen, miután számos francia polinéziai utazásra pazarolt. Az énekesnő havonta vagy kéthavonta utazik oda, és rengeteget költ magánrepülőgépekre, luxusszállodára és egyebekre. Szinte havonta repül Hawaiira is egy magánrepülőgépen, és a Four Seasons elnöki lakosztályában száll meg. Minden egyes út 350 ezer dollárba (kb. 128 000 000 Ft) kerül - tette hozzá a bennfentes.

Ezt nem engedheti meg magának. Volt 60 millió dollárja, amikor a gondnokság megszűnt, és most ott tart, ahol a gondnokság kezdődött - a csőd veszélye fenyegeti

- ismerte el a forrás.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek