Starity

Céline Diont kórházba juttatta az esküvői fejdísze

2024. április 27. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, az esküvője után rögtön a kórházba kellett mennie.

hirdetés

Az esküvője másnapján jókora púppal a homlokán ébredt Céline Dion: az énekesnő a Vogue felvételén mesélt a nagy napról, amely ugyan tökéletes volt, de utána hetekig szenvedett. 

Dion egy elképesztő fejéket viselt a lagziján, amelyet kétezer Swarovski-kristály díszített, és a tiara olyan súlyos volt, hogy a híresség szerint "oda kellett varrni a fejéhez".

Ráadásul volt egy nehezítő körülmény: fapadlón gyakrolta a bevonulást, ám az esküvő egy székesegyházban zajlott, ahol szőnyegen kellett lépdelnie. Dion elmondása szerint a homlokáig ugrott a szeme, annyira megijedt, hogy a szőnyegen képtelen lesz egyensúlyozni a tiarával a fején. 

A lagzi végül tökéletesen lezajlott, utána viszont kellemetlen meglepetésre lett figyelmes a sztár:

Amikor leszedtük a fejdíszt, volt egy vágás a homlokomon, mert annyira súlyos volt. Másnap amikor felébredtem és belenéztem a tükörbe, egy tojás méretű púp volt a fejemen... akkora nagy volt, hogy bandzsítottam tőle.

Dion úgy döntött, hogy orvoshoz fordul a sérüléssel, és jól tette: három hétig antibiotikumot szedett a komoly vágás miatt. Ennek ellenére bevallotta, semmit nem változtatna azon a napon:

Ez egy olyan pillanat volt, ami egész életemben velem marad. A ruha nem lehetett eléggé puffos. Háromszor ekkora fejdíszt is felvettem volna, és hat különböző ruhába is belebújtam volna az este folyamán, mert a férjem volt és még mindig ő a legcsodálatosabb ember. Kihozta belőlem a legjobbat. 

- emlékezett vissza. 

Céline 1994-ben ment hozzá René Angélilhez, aki felfedezte őt. A férfi 2016-ban, 73 éves korában hunyt el rákbetegségben. Három gyermekük született, a 23 éves René-Charles, illetve a 13 éves ikrek, Nelson és Eddy. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek