Starity

Meztelenül járkált a Bridgerton forgatásán Nicola Coughlan és Luke Newton - ennyire kényelmesen érezték magukat

2024. április 25. 15:03   |   Szerző: Four

A két híresség a jelenetek között sem zavartatta magát, simán elvoltak meztelenül.

hirdetés

Igazán komfortosan érezte magát a Bridgerton harmadik évadának forgatásán Nicola Coughlan és Luke Newton. A színésznő a Teen Vogue-nak vallott arról, hogy többször is meztelenül maradtak két jelenet között, mert annyira nem jelentett problémát nekik, hogy ruha nélkül mutatkozzanak egymás előtt. 

Ez jól bemutatja: egy idő után eljutottunk arra a pontra, hogy nagyon komfortosan éreztük magunkat együtt. Befejeztük a nagy szexjelenetet, ami nagyon heves volt... és megkönnyebbültünk. 

Newton szerint szintén nagyon sokat segített a baráti kapcsolat kettejük között:

Romantikus jelenetek forgatásakor - akár Nicolával akár másokkal, akikkel még találkozom azon a napon - az ember azt gondolná, hogy jobb, ha nem nagyon ismeri az illetőt. De szerint az, ha valakivel szilárd a kapcsolatod, kialakult köztetek egy barátság és bíztok egymásban - sokkal könnyebbé teszi a forgatást. 

- mesélte a színész, majd így folytatta:

Támogattuk egymást, függetlenül attól, hogy épp mire volt szükségünk a díszletben, emellett szimplán jókat nevettünk. Nagyon örülök, hogy ebben vele osztozhattam. Van egy jóbarátod, akivel közösen éltek át valamit, ami elég ijesztő tud lenni. 

Coughlan szintén nagyon elismerően nyilatkozott a kollégájáról:

Éreztem, hogy gondoskodsz rólam. Ezek a jelenetek nagyon fontosak a történet szempontjából, a narratíva szempontjából. Nem selejtek. 

- tette hozá. 

A Bridgerton 3. évadának első fele május 16-án, a második fele június 13-án debütál a Netflixen, az előzetesért ide kattints.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek