Starity

The Idea of You: ezzel az aprósággal varázsolta el Anne Hathawayt Nicholas Galitzine

2024. április 23. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, mi volt az a pillanat, amikor eldöntötte, Nicholas alakítsa a partnerét.

hirdetés

Anne Hathawayről korábban írtuk meg, hogy milyen kellemetlen helyzetbe került a karrierje elején, amikor egy casting során elvárták tőle, hogy 10 férfival csókolózzon. A színésznő azt mondta, bár egyáltalán nem lelkesedett, de belement, mert félt attól, hogy problémásnak bélyegzik, ha nem teszi meg. 

A The Idea of You című film szereplőválogatása már sokkal komfortosabban zajlott: a színésznő mellé Nicholas Galitzine-t választották a készítők, aki Hathaway elmondása szerint azonnal elvarázsolta, amint megkezdődött a meghallgatás. 

Megkértük mindegyik színészt, hogy válasszanak egy dalt, amelyről úgy érzik, az ő karakterük kedvelné, és táncolna rá az én karakteremmel, aztán egy kicsit improvizáltunk. Ültem egy széken, mintha egy sétából vagy vacsoráról tértünk volna haza, benyomtuk a lejátszás gombot és elkezdtünk táncolni. 

Galitzine azzal nyerte meg a szerepet, hogy egy Alabama Shakes számot választott. 

Hathaway szerint a híresség "nevetségesen tökéletes volt" a szerepre, már akkor, amikor besétált a terembe:

És olyan könnyű volt. Meghallottam Brittany Howard hangját, és rögtön elkezdtem mosolyogni. Ezt látva ő is rögtön ellazult, szóval elkezdtünk táncolni.

Annie hozzátette, ezt látva a rendező Michael Showalter is nagyon lelkes lett, hiszen érezhető volt, hogy milyen jó a kémia köztük. 

A The Idea of You amerikai premierje május 2-án lesz, ide kattintva látható az előzetese.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek