Starity

Minden nő szekrényében kell, hogy legyen jó néhány póló!

2024. április 09. 19:07   |   

Alig akad olyan nő, aki reggelente ne töltene legalább tíz percet a ruhásszekrénye előtt. A döntés sosem könnyű: figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat, szem előtt kell tartani, hogy milyen alkalom vár ránk, hova igyekszünk, és persze a hangulatunkat, a stílusunkat is bele kell adni az adott napi szettekbe.

hirdetés
Minden nő szekrényében kell, hogy legyen jó néhány póló!

Nem csoda hát, ha egy nőnek jóval több ruhája van, mint amennyit valójában viselni szokott, hiszen lényeges szempont, hogy a választás lehetőségét fenn kell tartani önmagunk számára. Mai cikkünkben egy nagyon központi elemet, a pólót vesszük górcső alá, így mivel ez mindenkit érint, érdemes lesz velünk tartani.

Igazi alapdarab, ami jól kombinálható!

A RockStore.hu női zenekaros pólói minden női gardrób szerves részévé válnak szinte azonnal, hogy oda bekerülnek.

A póló alapvetően is egy nagyon jól hasznosítható darab. Sportolás során egy rövidnadrággal vagy leggingsel hordható, míg egy farmerrel és egy blézerrel máris alkalmi viselet lehet. Egy farmerszoknyával vagy rövidnadrággal, esetleg lazább cargo nadrággal tökéletes piacozós vagy kirándulós szett része lehet. Ha pedig egy olyan banda felirata van rajta, amiért rajongunk, akkor máris viselhetjük a koncertjükön is!

Persze akad olyan zenekar, akit már sosem hallhatunk élőben, de attól még a nevükkel, logójukkal fémjelzett pólókat bátran hordhatjuk: a Nirvana, a Guns vagy épp az AC/DC sosem fog kimenni a divatból!

A minőséget is szem előtt kell tartani

A ruhákat illetően a minőséget éppúgy figyelembe kell venni, mint minden mást, hiszen akkor lesz kényelmes és egészséges viselet, ha valóban igényes anyagból készült. Ezzel biztosíthatjuk azt, hogy nem izzadunk bele, nem nyúlik ki és nem deformálódik, illetve hogy a kedvenc zenekarunk neve és képe sem fakul meg, és a minta sem repedezik meg rajta.

Ezt csakis úgy lehet elérni, hogy a Road zenekar hivatalos webáruházában minőségi pamutpólókra történik a nyomtatás, minden jogvédetten, így valóban makulátlan minőséget vásárol magának az, aki ebben a webáruházban szerzi be a kedvenc pólóit.

Nyakunkon a tavasz és a nyár, amikor a pólók igazán szükségessé válnak, bár ősszel és télen is jó szolgálatot tesznek a téli kabát és a pulóver alatt.

Mit árul el rólad az öltözéked?

Talán nem is nagyon kell magyarázni, hogy a szetted úgy is jócskán árulkodik rólad, ha egyetlen betű vagy márkajelzés sem jelenik meg rajta.

Ha viszont még a kedvenc zenekarod is ott virít rajtad, akkor kétség sem férhet ahhoz, hogy mindenki kapásból tudni fogja, hányadán áll veled.

Egy igazi rocker csajjal nem lehet packázni, és ha a pólódon ott virít, hogy a szívedet milyen rockzenekar dobogtatja meg, akkor aki szeretne a közeledbe férkőzni, pontosan tisztában lesz azzal, hogy mindezt milyen úton és módon teheti meg.

Ne add hát lejjebb, bátran mutasd meg a világnak, hogy ki is vagy tulajdonképpen, és meglásd, az, akinek kell, értékelni is fogja a személyiségedet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha póló
hirdetés

Ajánlott cikkek