Starity

Rihanna szerint a szerelme olyan menőn öltözködik, hogy ő a nyomába se ér

2024. április 10. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő és ASAP Rocky mindketten elég extrém outfitekben szoktak megjelenni.

hirdetés

Rihannától megszokhattuk, hogy elég extrém outfitekben lép nyilvánosság elé, de az énekesnő most elárulta, hogy szerinte a szerelme, ASAP Rocky rajta is túltesz. RiRi az Interview magazinnak vallott arról, mennyire tetszik neki Rocky stílusa:

Hát nem ő a legjobb? Az ő outfitjei mellett még én is bénán érzem magam. Úgy érzem magam, a fenébe is, mintha az asszisztense lennék. 

- jelentette ki. A híresség hozzátette, míg ő sokszor lazábban öltözködik a mindennapokban - Rocky nem tesz kivételt és mindig villant valami extrát, még akkor is, ha mondjuk épp repülővel utaznak valahová. 

Mondjuk utazásra készülük, melegítőben kéne lennünk. De ő úgy dönt, hogy inkább többrészes Bottega öltönyben száll fel. Én meg: "Mért csinálod ezt velem?"

- idézte fel Rihanna, aki saját bevallása szerint már inkább a gyerekeit öltözteti legszívesebben, és ő kényelmes dolgokat visel, mert szerinte "az anyukák a való életben nem erre fordítják az energiájukat." 

Inkább az a jellemző, hogy a gyerekeket mindig extrán öltöztetem, én meg úgy vagyok vele, hogy "mi a legkényelmesebb cucc, amit viselhetek, ha ott vannak velem? Mi az, ami nem lesz kényelmetlen nekik, ha hozzáér az arcukhoz vagy a testükhöz, és mi az, amiben rendesen fel tudom emelni őket?" (...) Mindenki azt hiszi, hogy Rocky öltözteti a gyerekeket, de valójában én, csak az apjukéhoz hasonló outfiteket adok rájuk. 

- jelentette ki a sztár. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek