Starity

Korai ráncok, szarkalábak? Előzd meg őket smart-aging arcápolással!

2024. április 06. 14:02   |   

Alapvetően az emlékekre mondják, hogy az idő múlása megszépíti őket, a smart-aging arcápolási irányzatot követve azonban a bőrödre is igaz lehet!

hirdetés
Korai ráncok, szarkalábak? Előzd meg őket smart-aging arcápolással!

Az, hogy az évek nyomot hagynak az arcon, teljesen természetes folyamat, ami ellen kár tiltakozni. Az úgynevezett smart-aging rutin nem hiteget olyan betarthatatlan ígéretekkel, hogy teljes mértékben útját állja az idősödésnek, vagy hogy eltünteti az arcról a ráncokat. Nagyban hozzájárul viszont ahhoz, hogy a bőröd a lehető leghosszabb ideig megőrizze egészségét és fiatalos megjelenését.

Korábban kezdődik, mint gondolnád!

Az első szarkalábak és az ősz hajszálak megjelenéséig mindenki számára távolinak tűnik az idősödés, ám a sejtek, szövetek mélyén már a 25. születésnap körül kezdetét veszi ez az akkor még kevésbé látványos folyamat.

Az akkor elkezdődő változás hatására fokozatosan csökkenni kezd a bőrben a kollagén- és elasztin termelés, ami nélkülözhetetlen a bőr rugalmasságának és feszességének fenntartásához. Szép lassan fogyni kezd a bőrben megtalálható hialuronsav mennyisége is, ami a mélyhidratáláshoz, a simasághoz és az egészséges ragyogáshoz tesz hozzá nagyon sokat.

Az, hogy a bőrfelszín alatt beindult folyamat milyen ütemben és mértékben halad előre, több tényezőtől is függ: sokat nyom a latban a genetika, de nem kizárólag az öröklésen múlik, hogy ki hány évesen kezd ráncosodni.

Jó tudni például, hogy a korai bőröregesésért az esetek 75-80 százalékában a fényvédelem nélküli napozás tehető felelőssé, amit a jól megválasztott hétköznapi arcápolókkal játszi könnyedséggel ellensúlyozhatsz.

Smart-aging összetevők: Szövetkezz a legjobbakkal!

Az úgynevezett smart-aging arcápolás lényege, hogy olyan kozmetikumokkal ápold a bőrödet a reggeli és esti rutin, valamint az alkalmanként beépített extra kényeztetés során, amelyek hatékonyan szállnak szembe az évek múlásának jeleivel, akár a megelőzés, akár a már meglévő ráncok halványítása a célod.

A Dr. Organic kínálatában több olyan termékcsaládot is találsz, ami a legjobb smart-aging szövetségesek közé sorolható hatóanyagokkal készültek és a természet erejével segítenek abban, hogy bőröd a lehető legtovább fiatalos maradjon.

A bioaktív csigagél és a 100% tisztaságú marokkói argánolaj szupererejére nemcsak a megelőzésnél számíthatsz, hanem akkor is, ha már megjelentek a ráncok a bőrödön és úgy érzed, hogy sokat veszített rugalmasságából, fakóbbá vált és tapintásra is érdesebbnek tűnik.

Lassulj a csigákkal!

A bioaktív csigagél egy igazi jolly joker, ami serkenti a bőrben a természetes kollagén- és elasztin-termelést, így hosszú távú alkalmazásának köszönhetően bőröd tovább megőrizheti rugalmasságát és feszességét.

Cseppet sem mellékes megjegyezni, hogy a csigagél csodás sejtmegújító és hegcsökkentő, ami az idő múlásával különösen fontossá válhat. Ahogy telnek az évek, úgy válik egyre hosszabbá és tökéletlenebbé a bőr regenerálódása, ami miatt pigmentfoltok maradhatnak vissza a kisebb sérülések vagy egy-egy pattanás után.

A csigagéllel készült kozmetikumok célzottan segítenek ezen a sokakat érintő, nem ritkán látványos problémán is!

Ha téged is felcsigázott a bioaktív csigagél hatékonysága, beépítheted a mindennapos arcápolási rutinodba. Az alapos arctisztítást és tonizálást követően szuper segítőd lehet a Dr. Organic Bioaktív csigagél arcápoló szérum, ami olívalevél- és jujubamag-kivonatot, valamint levánt is tartalmaz. A nyugtató hatású szérum a bőr mélyebb rétegeibe is beszívódik és azonnal kifejti hidratáló, tápláló, feszesítő hatását.

A szérum használata után jöhet a Bioaktív csigagéllel készült, kivételesen gyorsan beszívódó arckrém, ami természetes összetevőivel hidratálja, táplálja, feszesíti és regenerálja a bőrödet.

Extra kényeztetésként meglepheted a bőrödet az intenzív feszesítő hatású, hidratáló arcmaszkkal, amit biotermesztésből származó olajok és kivonatok tesznek igazán gazdaggá. Az értékes összetevők egyedi formulája mélyen behatol a bőrbe, intenzíven regenerálva és hidratálva azt.

A kisebb bőrtökéletlenségek ellensúlyozására fejlesztették ki a könnyed textúrájú Bioaktív csigagélt, ami rendkívül hatékony, természetes sebgyógyító és bőrmegújító.

Olajozott ránctalanítás argánolajjal

Az argánolaj bővelkedik bőrtápláló és antioxidáns hatású E-vitaminban, intenzív védelmet biztosítva a bőrnek a környezeti ártalmakkal szemben. Kitartó és rendszeres használata nemcsak bársonyosan puhává, hanem egészségtől ragyogóvá is teszi a bőrt.

Megelőzésként és ránctalanítóként is eredményesen vetheted be a Dr. Organic szemkörnyékfeszesítő szérumát, ami a benne lévő marokkói argánolajnak hála vitaminokkal, antioxidánsokkal és esszenciális zsírsavakkal tölti fel a bőrt. A fiatalító hatású bio argánolaj mellett gyümölcskivonatokat és értékes olajokat is tartalmaz, hatása azonnal szemmel látható.

A Szépítő hatású bőrápoló olajat mindenkinek ki kellene próbálnia, aki saját bőrén tapasztalná meg a marokkói argánolaj feszesítő, fiatalító hatását. Ez a prémium minőségű, zsíros utóérzet nélküli anti-aging szérum hidratálttá teszi a bőrt és hozzájárul a sejtmegújuláshoz.

A mindennapos arcápolás részeként reggel a Dr. Organic Bio argánolajjal készült nappali krémmel tehetsz sokat azért, hogy revitalizáló növényi kivonatok jussanak a bőrödbe, hidratálttá és feszessé varázsolva azt. Amíg alszol, a Dr. Organic Bio argánolajjal készült éjszakai arckrém teszi a dolgát: intenzíven táplálja, hidratálja és szemmel láthatóan egészségesebbé teszi az arcbőrödet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek