Starity

Cole Sprouse elmesélt egy történetet, amiben csúnyán figyelmen kívül hagytak a testvérével egy híres sztárt

2024. április 04. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Cole Sprouse elárulta, hogy ő és testvére, Dylan nem foglalkoztak egy híres sztárral a Disney Channel-sorozatuk, a Zack és Cody élete forgatásán.

hirdetés

Cole Sprouse még csak tinédzser volt, amikor ő és ikertestvére, Dylan együtt készítették a Zack és Cody élete című sorozattot. A SiriusXM Let's Talk Off Camera With Kelly Ripa című műsorában emlékezett vissza a múltra, és elárulta, melyik színésznek tartoznak egy bocsánatkéréssel.

Elmondta, hogy ő és Dylan a forgatáson voltak, amikor megtudták, hogy Matt Damon látogatóba jön. Csakhogy akkoriban sokkal jobban érdekelték őket a videojátékok.

Az egyik stábtag bekopogtatott a forgatáson lévő iskola ajtaján, és azt mondta: »Ó, srácok, nem fogjátok elhinni. Matt Damon ma itt lesz. A gyerekei imádják a sorozatot, úgyhogy 30 perc múlva itt lesz«, és emlékszem, hogy Dylan és én egymás felé fordultunk, és csak annyit mondtunk: »Fúj. Nem hiszem el, hogy most azonnal ki kell szállnunk a World of Warcraftból.« 15 évesek lehettünk

- emlékezett vissza.

Matt Damon bekopogtatott az ajtón, és a stáb minden tagja ott állt mögötte a folyosón, és csak néztek és csodálkoztak Matt Damonra. És nem tudom, hogy Dylan és én elfordultunk-e egyáltalán a számítógépünktől, hogy köszönjünk neki. Ilyen nevetségesek voltunk gyerekként. Azt hiszem, bejött, és azt mondta: »Sziasztok, srácok. Hű, de örülök, hogy megismerhetlek«, mi meg csak azt mondtuk, hogy »Igen, igen. Hé, haver. Szia, hogy vagy?« és már mentünk is vissza a játékhoz

- folytatta a sztorit. 

Ezután hozzátette, hogy bocsánatkéréssel tartoznak Damonnak a történtek miatt.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek