Starity

Sabrina Carpenter elárulta, mit keres egy férfiban

2024. március 27. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Sabrina Carpenter egy interjúban mesélte el, hogy hogyan randizik, mit gondol az internetes pletykákról, és milyen párt keres maga mellé.

hirdetés

Sabrina Carpenter a Cosmopolitannak mesélt a szerelmi életéről, és a randizási szokásairól. Elárulta, hogy nem keres párt aktívan.

Számomra sok mindent a sors hozott. [...] én nem keresek aktívan [párt]. Azoknak a kapcsolatoknak, amikbe valóban energiát akarok fektetni, érdekesnek vagy élénkítőnek kell lenniük, mert elvonják a figyelmemet a többi dologtól, amit szeretek.

Elmesélte, hogy amikor a legjobb barátja férjhez ment, megélt egy kis kapuzárási pánikot.

A legjobb barátom most ment férjhez, és ő velem egyidős... Úgy éreztem, hogy le vagyok maradva, vagy ilyesmi. Aztán rájöttem, hogy nem, nem, nem, nem, ő csak előrébb van... Amikor fiatalabb voltam, mindig azt gondoltam, hogy miért randiznék ezzel a személlyel, ha nem látom magam előtt, hogy feleségül vesz? Egyszerűen nem fektettem bele energiát. De most már olyan mentalitással rendelkezem, hogy vannak olyan kapcsolatok, amelyeknek az életedben a helyük, még ha csak néhány hétig tartanak.

Illetve kitért arra, hogy minden kapcsolati pletykát túl komolyan vesznek az emberek. Pedig olykor csak SMS-ezésről van szó, és nem lesz belőle semmi komoly. 

Bárcsak több ember tudná, hogy vannak árnyalatok, szemben azzal, hogy mindent, ami az interneten megjelenik, tényként kezeljenek. A saját életükben tudják, hogy lehet, hogy sms-eznek valakivel, de nem kapcsolatban élnek. De valamiért nagyon fekete-fehér a világ, amikor az internetről van szó, és arról, ahogyan az embereket az interneten ábrázolják. Bár ezen nevetnem kell, mert néha olvasok vicces sz*rságokat, de szinte olyan érzés, mintha valaki másról olvasnék. 

Megkérdezték tőle azt is, hogy van-e típusa. Ő úgy érzi, hogy nincs zsánere. 

A közhiedelemmel ellentétben nem hiszem, hogy van típusom. De az internet imádja csak úgy egymás mellé rakni az azonos hajszínű férfiak képeit. Vonzódom sok mindenhez, amit a barátaimban keresek, mert olyan valakivel akarok lenni, aki az egyik legjobb barátom lesz. Szóval sok mindent jelent az energia, a humor és az őszinteség. Azt kell mondanom, hogy mindig is jobban kötődtem azokhoz az emberekhez, akik tényleg kapcsolatban vannak az érzelmeikkel. Úgy értem, eddig egyik kapcsolatom sem működött. Néha azt hiszem, jobban járnék egy pantomimossal.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek