Starity

Logan Lerman lett az évszázad fehér fiúja

2024. március 26. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Magyarországon kevésbé elterjedt közösségi média felület az X, de az amerikaiak eléggé kedvelik. Itt kezdet el terjedni egy új trend „Az évszázad fehér fiúja”.

hirdetés

Ha az elmúlt néhány évben használtad az X-et, korábbi nevén Twittert, akkor valószínűleg belefutottál a "Hónap fehér fiúja" címbe. Időről időre egy fehér férfi híresség lesz a közösségi média kedvence, és ezt a címet adományozzák neki, amíg új kedvenc nem kerül elő. Megkapta már Paul Mescal, Timothée Chalamet, Austin Butler, Jeremy Allen White, Jacob Elordi és Barry Keoghan is.

De eggyel komolyabb cím az "Évszázad fehér fiúja", és 2021-ben ezt Logan Lerman színész kapta meg egy születésnapi tweetben. A tweet eljutott Lerman menyasszonyához, Ana Corriganhez, aki később egy születésnapi tortára íratta fel neki.

Most Lerman reagált erre a címre, miközben a Hulu új minisorozatát, a We Were The Lucky Ones-t népszerűsítette.

Ez az, ami... hűha! Micsoda becenév!

- mondta.

Megtiszteltetés számomra. Ez nagyon, nagyon furcsa és egyben király

- tette hozzá, reagálva arra, hogy az ő arca jelenik meg, ha rákeresünk a Google-ben erre a kifejezésre.

Ezután egy másik színészre terelődik a szó, aki szintén elnyerte már a címet, Dylan O'Brienre. Lerman elárulja, hogy szeretne együtt dolgozni vele, hiszen az egyik legjobb barátja.

Nagyon szeretnék Dylannel dolgozni, ő még mindig az egyik legjobb barátom. Határozottan beszélünk erről, csak a megfelelő időben kellene jönnie egy projektnek, benne vagyok. Készen állok. Biztos vagyok benne, hogy ő is benne lenne, azt hiszem. Szerintem ő is akarja.

via PopBuzz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek