Starity

Rebel Wilsont megfenyegette egy korábbi kollégája

2024. március 25. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Rebel Wilson felfedte a „hatalmas S*ggfej” kilétét, akiről beszélni fog a Rebel Rising című memoárjában.

hirdetés

Rebel Wilson az új memoárja, a Rebel Rising megjelenésére készül. Még korábban elárulta, hogy egy fejezetet szentel majd annak, hogy egy „hatalmas S*ggfejről” beszéljen.

Vasárnap (március 24.) Wilson az Instagram Storyjában osztotta meg Sacha Baron Cohen nevét, akivel a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben dolgozott együtt.

Nem hagyom, hogy drága ügyvédek vagy PR-krízismenedzserek megfélemlítsenek vagy elhallgattassanak. Az 's*ggfej', akiről a könyvem EGY FEJEZETÉBEN beszélek: Sacha Baron Cohen

- írta a Storyban.

Pár nappal korábban Wilson megosztotta, hogy a férfi megpróbálta megfenyegetni őt és megakadályozni a könyve megjelenését. 

Egy s*ggfejről írtam a könyvemben. Most az említett s*ggfej megpróbál megfenyegetni engem. Felbérelt egy krízis PR-menedzsert és ügyvédeket

- folytatta a színésznő, majd hozzátette: 

De a könyv ki fog jönni, és mindannyian megtudjátok az igazságot.

Pár évvel ezelőtt Wilson felidézte saját #MeToo történetét és egy kollégáját, aki megpróbálta "tönkretenni" a karrierjét. Egy "férfi sztárról" is mesélt, aki szexuális aktusra kérte, miközben a barátai forgattak, és a rajongók most azt találgatják, hogy Cohen volt-e az.

A Rebel Rising című memoár április 2-án, kedden jelenik meg az Egyesült Államokban.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek