Starity

Édes semmittevés: a Bahamákon nyaralt Travis Kelce és Taylor Swift

2024. március 26. 17:05   |   Szerző: Four

Kipihenték magukat az elmúlt sűrű időszak után: a Bahamákra utaztak nemrég.

hirdetés

Az utóbbi hónapok vesszőfutása után Taylor Swift és Travis Kelce a Bahamákon pihente ki magát. Az énekesnőre kimondottan rá is fért a vakáció, mert az utolsó koncertjei egyikén nagyon betegnek tűnt. 

A pár a Rosalita House luxusvillában nyaralt Harbour Islanden, 2020-ban egyébként Kylie Jenner is megszállt itt. A 6 hálószobás, óceánparti ház több terasszal és medencével is rendelkezik, gyönyörű kertekkel illetve edzőteremmel is. A leírás szerint "paradicsomi helyszín Eleutherától északkeletre, ahol tilos az autós közlekedés és rózsaszínben pompázik a homok."

Swifték kiszolgálásáról is elsőosztályú személyzet gondoskodik: séf, sous séf, három lakáj, három házvezetőnő, három kertész, gondnok illetve éjszaka biztonsági őr is jár az otthonhoz. 

A két híresség a róluk készült képek alapján teljesen átadták magukat a vakáció életérzésnek: az óceánban koktélozgatva kapták őket lencsevégre. 

Swift ás Kelce sok időt fog együtt tölteni mostanában: az énekesnő csak májusban fog újra koncenrtezni, Kelce-nek pedig nyár végén kezdődik az edzőtábora. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek