Starity

Timothée Chalamet miatt változott meg a stílusa? Így reagált erre Kylie Jenner

2024. március 08. 11:11   |   Szerző: Four

Sokak szerint rengeteget változott, amióta egy párt alkot a híres színésszel.

hirdetés
Timothée Chalamet miatt változott meg a stílusa? Így reagált erre Kylie Jenner
Fotó: kyliejenner/Instagram

Kylie Jenner továbbra is nagyon szűkszavúan mesélt arról, hogy megtalálta a boldogságot Timothée Chalamet mellett. A reality-sztár már nagyjából egy éve a színésszel randizgat, és nemrég a Golden Globe-on hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat - de nem igazán örült neki, amikor a The New York Times interjújában a szerelméről kérdezték. 

Egészen pontosan arra voltak kíváncsiak, hogy tényleg a színész hatására változott-e meg ennyire az öltözködési stílusa az utóbbi időben. (Sokak szerint eleinte Kylie öltözéke volt a legegyértelműbb utalás arra, hogy szerelmes Timothée-be. A korábban jellegzetesen feszülős, aprócska ruhadarabokat ugyanis felváltották nála a romantikus, franciás sikket idéző fodros egyberuhák.)

Nem tudom, mit érzek ezzel kapcsolatban. Nem szeretnék beszélni a személyes dolgaimról. 

- mondta, és hozzátette, "nem tudott erről az elméletről", mert csak a szépségápolási márkája oldalain figyeli a kommenteket. Kylie szerint inkább a második gyereke, Aire születése lehetett az oka a stílusa változásának. 

Időbe telik, mire újra önmagamnak érzem magam egy baba születése után. Amikor visszakapod a tested, rájössz, hogy közben a trendek változtak. 

- mondta.

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek