Starity

Kristen Stewart szerint "nagyon meleg film" az Alkonyat

2024. január 12. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő meglepő elméletet vetett fel nemrég az Alkonyattal kapcsolatban.

hirdetés

Több, mint 15 évvel azután, hogy Kristen Stewart karrierje szárnyra kelt az Alkonyat-filmekkel, a színésznő most egy meglepő elméletet vetett fel az alkotásokkal kapcsolatban. 

[Az Alkonyat] egy annyira meleg film. Úgy értem, egek, Taylor [Lautner], Rob [Robert Pattinson] és én, az egész nagyon rejtőzködő és nem oké. Arra gondolok, hogy egy mormon nő írta ezt a könyvet. Az egész az elfojtásról szól, arról, hogy arra vágysz, ami elpusztíthat. Ez egy nagyon gót stílusú, meleg utalás, amit imádok. 

- nyilatkozta a Varietynek. 

És bár a filmekben a legtöbb romantikus kapcsolat heteroszexuális, Stewart bevallotta, csak most látja így a produkciót:

Ezt csak most látom így. Nem hiszem, hogy az egész ennek indult volna, de maga a tény, hogy egyáltalán ott voltam, már átszivárogtatott bizonyos dolgokat. 

- mondta. 

Az Alkonyat rendezője, Catherine Hardwicke tavaly novemberben elmesélte, hogy a szereplőválogatás során ő már első pillanattól ragaszkodott Robert Pattinsonhoz, ám a stúdió egyáltalán nem lelkesedett a színészért, akinek végül teljes átalakuláson kellett keresztülmennie, hogy tökéletes Edward Cullen váljon belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek