Starity

Több mint 50 filmet forgatott már, de soha nem vetkőzött meztelenre - ezért döntött így Julia Roberts

2024. január 12. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség a brit Vogue interjújában mesélt arról, miért jutott erre az elhatározásra.

hirdetés
Több mint 50 filmet forgatott már, de soha nem vetkőzött meztelenre - ezért döntött így Julia Roberts
Fotó: britishvogue/Instagram

Julia Roberts több mint 50 filmet forgatott már többévtizedes hollywoodi karrierje alatt, viszont egyetlen szabályt mindig betartott: soha nem vetkőzött le meztelenre egy produkció kedvéért. 

A színésznő a brit Vogue-nak elárulta, szándékosan nem vállalt ilyen szerepeket, és amikor arról kérdezték, érez-e bármilyen felelősséget más nőkért, ha a forgatókönyvről van szó - Roberts elárulta, leginkább azt tartja fontosnak, hogy "mit nem vállal el". 

Nem akarom kritizálni mások döntéseit, de számomra az egy fontos döntés, hogy nem vetkőzöm egy filmben, és nem akarok sérülékeny helyzetbe kerülni fizikailag. Gyakorlatilag azt választom, hogy inkább nem teszek meg valamit - azzal ellentétben, hogy azt választanám, megteszem. 

- mesélte, illetve elárulta, a gyerekei is fontos szerepet játszanak ebben a döntésben:

Tudjátok, ez nem olyasmi, amit én elvállalok, tehát ha valaki arra kér, hogy tegyem meg, akkor le kell szavaznom. Háromgyerekes anyaként így érzek. 

- mondta. 

A színésznő szeretné arra inspirálni a kolléganőit, ne érezzék kényszernek, hogy meztelenre kell vetkőzniük egy-egy film kedvéért, ugyanakkor bevallotta, telesen megváltozott a filmszakma ahhoz képest, amilyen a karrierje elején volt. 

Nem tudom, hogy jobb-e, mert ez nem az én tapasztalatom, de nagyon más. És inkább zsúfoltnak tűnik. Annyi része van a hírnévnek ma már, hogy nagyon fárasztónak tűnik. Több részből áll, több a zaj, több a felület, mindenből több van. 

- jelentette ki. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek