Starity

Színészek, akik visszatérnek A nyár, amikor megszépültem harmadik évadában

2024. január 07. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A rajongók legnagyobb örömére a Prime Video augusztus 3-án megerősítette, hogy A nyár, amikor megszépültem visszatér a harmadik évaddal.

hirdetés

Az Amazon Prime Video még a nyáron bejelentette, hogy a harmadik évaddal is visszatér a  nézőik nagy kedvence, A nyár, amikor megszépültem. A sorozat Jenny Han könyvein alapul, amelyeknek a címe: A nyár, amikor megszépültem, Nincs nyár nélküled, és Örökké nyár lesz. A 3. évad valószínűleg a harmadik könyv történetét fogja feldolgozni, és a tévés adaptációban bevezetett új témákat és történetszálakat is kibővíti.

Néhány színész már biztosan visszatér a produkcióhoz, például Lola Tung mint Belly Conklin, Gavin Casalegno mint Jeremiah Fisher és Christopher Briney mint Conrad Fisher. Valószínűleg visszatér még Jackie Chung mint Laurel Park, Sean Kaufman mint Steven Conklin, Rain Spencer mint Taylor Jewel, Elsie Fisher mint Skye és David Iacono mint Cam. Illetve nagy eséllyel látjuk még a második évadban csatlakozó Kyra Sedgwicket mint Julia, és első évadban nagyobb szerepet kapó Summer Madisont mint Nicole Richardson, valamint Tom Everett Scott-ot mint Adam Fisher.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek