Starity

Percy Jackson és az olimposziak: a producerek már a második évadról beszélnek

2023. december 22. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Sorozat készült Rick Riordan Percy Jackson és az olimposziak című könyveiből. Az első évad néhány része a napokban érkezett meg a Disney+-ra. Máris jöhet a második évad?

hirdetés

Az új Percy Jackson és az olimposziak tévésorozat adaptációjának első két epizódja már megjelent, és úgy tűnik, hogy elnyerte a rajongók tetszését. Így már most mindenki reménykedik a második évadban.

A sorozat két producere megosztotta gondolatait a lehetséges folytatásról:

Azt hiszem, mindenkiben él a remény, hogy ez sorozat hosszú és egészséges életet fog élni. Jelenleg az első lépéssel próbálunk foglalkozni. De hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincsenek olyanok, akik most a második lépcsőfokon gondolkodnak

- mondta Jon Steinberg executive producer a Deadline-nak.

Becky Riordan, Rick Riordan felesége és a sorozat egyik executive producere hozzátette, hogy már elkezdték felvázolni a második évadot:

A Szörnyek tengere az egyik kedvencem. Nagyon tetszik, hogy több időt fogunk tölteni Groverrel, szóval remélem, hogy ez megtörténik. Mesés lesz, mert Aryan [Simhadri, aki Grovert alakítja] csodálatos színész.

Korábban Rick Riordan is utalt rá, hogy számítanak arra, hogy behívják második évadra a sorozatot, és az írósztrájk után elárulta, hogy elkezdték feltérképezni, merre vigyék tovább a történetet. 

via Just Jared Jr. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek