Starity

Travis Barker irányítani próbálja Kourtney Kardashiant?

2023. december 07. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Kourtney Kardashian megosztott egy posztot, mely szerint depresszióval és szorongással küzd, többen Travis Barker viselkedésében látják az okát.

hirdetés

Kourtney Kardashian megosztott egy Storyt a Poosh oldalán Instagramon, amihez a következőt írta: 

Stresszes? Depressziós? Szorongó? Levert? A fentiek mindegyike.

Travis Barker és Kourtney Kardashian a gyermekük megszületése után a források szerint bezárkóztak és szigorúan veszik, hogy ki mehet a kicsi közelébe. Bevezettek egy meghívásos rendszert, amibe a családtagok is beletartoznak. Egy bennfentes szerint még Kourtney nővére, Kim Kardashian sem találkozott az új unokaöccsével.

Azonban az új Instagram-Story a szorongásról azután jelent meg, hogy olyan hírek kezdtek el terjedni, hogy Barker túlzottan irányítani akarja Kourtney Kardashiant. Egyes rajongók már korábban is kritizálták, amiért ő hozza a döntéseket a fiukkal kapcsolatban, miután egyedül döntötte el, hogy Rockynak nevezzék el a babát. Júliusban a dobos azt mondta, hogy a kedvenc zenészéről, a Suicidal Tendencies gitárosáról és kedvenc számáról szeretné elnevezni fiát Rocky Thirteennek.

Kardashian rajongói a közösségi médiában fejtették ki a véleményüket a névről: 

Ha megengedi, hogy a baba neve Rocky Thirteen legyen, megerősíti számomra, hogy ő irányít

- írta egyikük.

Nagyon irányítónak tűnik, és az egyetlen ok, amiért Kourtney elfogadja, az az, hogy szereti és odaadóan ragaszkodik hozzá

- fogalmazott egy másik felhasználó.

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek