Starity

Seth Rogen feleségén agyműtétet kellett végrehajtani

2023. október 14. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Seth Rogen felesége, Lauren Miller Rogen elárulta, hogy súlyos egészségügyi problémát fedeztek fel nála, majd eltávolítottak egy agyaneurizmát.

hirdetés

Lauren Miller Rogen, Seth Rogen felesége őszintén beszélt a közelmúltban történt egészségügyi problémáiról. A 42 éves színésznő, forgatókönyvíró és rendező nemrég elárulta, hogy agyi aneurizmát távolítottak el az agyából. 

A UCLA Idegsebészeti Tanszék bálján szerdán (október 11-én) a kaliforniai Beverly Hillsben tartott beszédében Lauren Miller Rogen elmondta, hogy öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy teljes test MRI-t végeztet, hogy "mélyebben megvizsgáljanak mindent, ami esetleg bennem lappanghat, ami hatással lehet a hosszú életemre", mivel a családjában előfordult már demencia, írja a People.

Találtak egyfajta aneurizmát a fejemben. Ez persze rémisztő információ volt, és a dédnagymamámra emlékeztetett, akinek a sorsát semmiképpen sem akartam megismételni

- folytatta.

Lauren elmondta, hogy az aneurizma sokáig kicsi maradt, azonban az orvosok 2022-ben észrevették, hogy növekedni kezdett - négy évvel azután, hogy megtalálták. Így alávetette magát az aneurizma eltávolítását célzó műtétnek, és szerdán megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a UCLA orvosainak, akik segítettek neki.

Igazán hálás vagyok, hogy nem fogok meghalni ennél a vacsoraasztalnál vagy bármelyik másiknál a közeljövőben

- mondta.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek