Starity

Rendezd be praktikusan a kis alapterületű fürdőszobát!

2023. október 01. 16:04   |   

A fürdőszoba berendezése nem könnyű feladat, de a megfelelő tervezéssel és elemek kiválasztásával ez a helyiség egy stílusos és funkcionális oázissá válhat. Van néhány fürdőszoba berendezési tipp, amelyek segítségével hatékonyan lehet kihasználni a teret, és anélkül tudsz minden lényeges elemet elhelyezni a fürdőszobádban, hogy az kellemetlenül zsúfolttá válna.

hirdetés
Rendezd be praktikusan a kis alapterületű fürdőszobát!

Tükrök: funkció és stílus

A fürdőszoba tükrök több szerepet is betölthetnek, amit mindenképpen figyelembe kell venned, amikor választasz közülük:

  • Funkcionális tükrök, melyek elsődleges célja, hogy segítsen a napi rutinokban, például az arcápolásban vagy sminkelésben. Válassz olyan tükröt, amely jó világítással rendelkezik, és az sem hátrány, ha nagyító funkciójuk is van.

  • Nagyobb tükrök, amik jól jönnek a ruházatod ellenőrzésekor, valamint vizuálisan megnöveli a fürdőszoba terét, így ideálisak kisebb helyiségekben vagy olyan fürdőszobákban, amelyek kevés természetes fényt kapnak.

  • Dekoratív Elemek: A tükrök lehetnek dizájnelemek is. Válassz olyan kerettel ellátott tükröket, amelyek harmonizálnak a fürdőszoba általános stílusával!

Mosógép fölötti szekrények: tárolás és rend

Ha egy kifejezetten praktikus fürdőszobai bútort kellene említenünk, akkor biztos, hogy a mosógép fölötti szekrény jutna eszünkbe elsőként. Rengeteg holmit elrejt anélkül, hogy külön helyet foglalna és esztétikusan tárolja a mosás során, illetve a fürdőszoba használata során szükséges használati tárgyakat.

Jól elférnek a szekrényben a mosószerek, törölközők, folteltávolítók, terítők, szappanutántöltők és minden egyéb, amire szükség lehet a mindennapi tisztálkodás, illetve mosás során.

A gép fölött elhelyezett szekrények ráadásul hatékonyan kihasználják a függőleges teret, ami különösen előnyös lehet a kisebb fürdőszobákban, ahol a padlóterület korlátozott.

A kis fürdőszobákat kihívás berendezni, de meg lehet oldani, hogy egy ízléses, kellemes helyiséget kapjunk, ha nagy körültekintéssel választjuk ki a bútorokat. Nézz szét a kínálatban, és válassz a fürdőszobádnak megfelelő stílusú szekrényeket és tükröket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek