Starity

Ian McKellen nem tervez nyugdíjba vonulni

2023. szeptember 08. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Ian McKellen elmondta, hogy miért nem akar nyugdíjba vonulni. A legendás színész már 84 éves, de jól érzi magát.

hirdetés

Woody Allen a napokban jelentette be, hogy lehetséges, hogy most készítette el az utolsó filmjét, és nyugdíjba vonul. Most egy újabb sztár, Ian McKellen beszélt a nyugdíjas évekről, de úgy tűnik, neki eszében sincs pihenni. 

Visszavonulni, aztán mit csináljak?

- válaszolta arra a kérdésre, hogy tervezi-e ezt.

Soha nem voltam munkanélküli, de tisztában vagyok vele, hogy bármelyik pillanatban történhet velem valami, ami megakadályozhatja, hogy valaha is újra dolgozzak. De amíg a térdeim kitartanak, és az emlékezetem épségben marad, miért ne folytathatnám? Tényleg úgy érzem, hogy most már egész jól megy ez a színészkedés.

Elismeri azonban, hogy az utóbbi időben gyakran felmerült a visszavonulásának témája, és felidézett egy kritikust, aki felvetette ezt a gondolatot, miután McKellen elfelejtett egy sort a Frank & Percy című darabban.

Ahelyett, hogy megértené, hogy ez időről időre megtörténik, ez a kritikus azt mondta, hogy ez bizonyíték arra, hogy Ian McKellennek ideje lenne abbahagynia a színészkedést. Talán ki kellene hívnom ezt az embert egy podcastre, ahol vitatkozhatnánk erről

- mondta McKellen.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek