Starity

Ilyen lett Bruce Willis kisunokájának babaszobája - fotók!

2023. augusztus 22. 03:03   |   Szerző: Four

A kis Louella különleges babaszobát kapott, nézd meg, hogyan rendezte be a helyet Rumer Willis.

hirdetés

Rumer Willis megmutatta 3 hónapos kislánya, Louetta babaszobáját: a híresség az Architectural Digestnek adott interjút, amelyben elárulta, mi inspirálta a lakberendezéskor:

Számomra nagyon fontos volt, hogy ne érezzem zsúfoltnak, ugyanakkor hívogató legyen és kényelmes. Azt hiszem Wes Anderson látványvilága találkozott egy kis kubai stílussal. Nem akartam, hogy túlságosan csajos legyen, mert én sem vagyok az a típus.

- árulta el a híresség, majd így folytatta:

Nem vagyok egy királylányos típus, bár a kislányom lehetséges, hogy egy adott ponton ilyen lesz. Sok színnel szerettem volna dolgozni, mert általában nem ezt teszem. Az otthonom többi része nagyon szép, neutrális tónusokból áll, de ennél a szobánál szerettem volna valami vidámat és csodásat, mintha egy másik világba csöppennél.

A család is kivette a részét a díszítésből:

Vannak a falon olyan rajzok, amelyeket a húgom, Tallulah készített. Van egy fotó a babaváró buliról, és még többet is szerettem volna kirakni. Van egy festmény a testvéremről, Scoutról, tehát a család női ágáról többféle kép is látható.

Rumer bevallotta, hogy a babaszobában az egyik kedvenc darabja a hatalmas, elterülő szék - ennek pedig szentimentális okai vannak:

Imádom az ötletet, hogy a szoba a babával együtt fog fejlődni, ő is leülhet majd oda, már hat hónaposan is, talán elkezdhet ott ücsörögni. Emellett az apukám is eszembe jut róla. Ő nagyon szerette az óriási bútorokat, túlméretezett dolgokat, és az biztos, hogy ebben rá hasonlítok.

- mesélte.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek