Starity

Julia Garnert nagyon megviselte, hogy leállították Madonna életrajzi filmjét

2023. augusztus 10. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Julia Garnert választotta Madonna önmaga szerepére az életrajzi filmjében, de a projektet leállították, ami felkavarta a színésznőt.

hirdetés

Madonna még a betegsége előtt egy izgalmas életrajzi filmben akart megemlékezni a pályájáról. Már a főszereplőt is kiválasztotta, aki nem más volt, mint Julia Garner. De mint kiderült, a projekt nem valósul meg, ami nagyon megviselte a színésznőt. 

Garner most próbál új szerepeket szerezni és elmagyarázni a filmkészítőknek, miért maradt el a Madonna-projekt. Egy forrás szerint Madonna anélkül választotta ki, hogy megkapta volna az Universal Pictures jóváhagyását a forgatókönyvhöz. Madonna egy "durva történetet" akart, a stúdió viszont egy "vidám filmet" preferált volna, ami patthelyzetet eredményezett.

Csakhogy Garner több projektről is lemondott, miközben a Madonna-film lehetőségére várt.

Julia filmezni akar, de nem könnyű visszatalálnia Madonna káosza után

- árulta el egy bennfentes.

A Variety hozta nyilvánosságra, hogy az életrajzi film határozatlan időre szünetre megy januárban, amikor is az énekesnő a világkörüli turnéjára készült.

Madonna hatalmas nyomást gyakorolt Julia Garnerre, akit az Inventing Anna című sorozatból ismerhetünk, ahogy készült a szerepre.

Ez a projekt mindent jelent Madonnának. Az ő véleménye az, hogy ha sikeres akar lenni a film, akkor Julia bele kell, hogy élje magát Madonna gondolatvilágába, élje és lélegezze mindazt, amit ő is. Ez egy igazi Method színészi kihívás

- mondta egy informátor korábban.

Azonban Madonna kénytelen volt elhalasztani világkörüli turnéját is egy egészségügyi probléma miatt. Az énekesnőt ájultan találták, majd kórházba kellett szállítani. Szerencsére úgy tűnik, már jobban van.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek