Starity

Olivia Wilde volt dadája nem adja fel a harcot - szerinte szándékosan verte át az egykori sztárpár

2023. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Olivia Wilde volt dadájának ügyvédje szerint direkt nem magyarázták el a nőnek, hogy milyen papírokat íratnak vele alá.

hirdetés
Olivia Wilde volt dadája nem adja fel a harcot - szerinte szándékosan verte át az egykori sztárpár
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia Wilde, valamint volt párja, Jason Sudeikis egy jogi csata középpontjába kerültek. Az egykori dadusuk, Ericka Genaro vádolta meg őket jogtalan felmodással, valamint azzal, hogy túl sok feladatot akasztottak a nyakába. 

A bírósági dokumentumok szerint Genaro 2018-ban kezdett dolgozni mint a gyermekeik dadája. A bajok akkor kezdődtek, amikor Wilde és Sudeikis kapcsolata megromlott, és Wilde hirtelen elhagyta a házat 2020 novemberében. Genaro állítása szerint Sudeikis a szakítás után is rá támaszkodott, lelki támogatást kellett adnia, ami jelentős stresszt okozott neki és a feladatai is nőttek Wilde távozása után.

Aztán jött egy fordulat: Genaro beszélt Wilde-del a nehézségeiről, majd meglepődve értesült, hogy Wilde megosztotta a beszélgetésüket Sudeikisszal anélkül, hogy őt értesítette volna. A stressz tovább növekedett, és Genaro azt állítja, hogy januárban tájékoztatta Sudeikist az egészségügyi problémáiról, és az orvosa arra utasította, hogy hagyja abba a munkát a párnál. Genaro vállalta, hogy még öt hónapig segíti őket, amíg találnak helyette valakit, de azt állítja, hogy néhány nappal később kirúgták.

Wilde és Sudeikis szerint Genaro aláírta az elbírálásra vonatkozó dokumentumot, így a vita egy magánbíró előtt zajlik majd le. Azonban Genaro most azt mondja, hogy nem emlékszik arra, hogy aláírta volna az egyezséget, és nem is magyarázta el neki senki, hogy az aláírás mire kötelezi őt. Emellett senki nem tanácsolta neki, hogy kérjen jogi véleményt az egyezségről.

Genaro ügyvédje elmondta, hogy Wilde szándékosan rejtette el az elbírálási dokumentumokat egy bizalmassági megállapodásba, és nem adott neki lehetőséget arra, hogy ügyvédjével felülvizsgálja azt.

Genarót felkérték, hogy a lehető leghamarabb írja alá és küldje vissza a megállapodást anélkül, hogy bárki is tájékoztatta volna Genarót Wilde és Sudeikis nevében a megállapodásból eredő kötelezettségeiről

- állítja a dada ügyvédje.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek