Starity

Kylie Jenner nem szeretné, hogy a lánya plasztikáztasson

2023. július 29. 02:02   |   Szerző: Four

A híresség már úgy érzi, hibát követett el akkor, amikor a melleit megműttette.

hirdetés

Kylie Jenner megbánta, hogy megcsináltatta a melleit: a híresség a családi realityjében vallotta be, hogy ma már másképp cselekedne a plasztikai műtétek tekintetében. 

Jenner most először ismerte be, hogy műmellei vannak, és hogy nagyon fiatalon vállalta be a procedúrát: kevéssel azelőtt, hogy várandós lett kislányával, aki 2018-ban jött világra.

Pont Stormi előtt csináltattam meg a melleimet... 20 évesen nem gondoltam, hogy gyerekem fog születni. Még mindig gyógyultak akkor. Pedig nagyon szép melleim voltak, természetesek. Gyönyörűek. És most már nyilván azt kívánom, bárcsak ne csináltattam volna meg őket.

- mondta, majd így folytatta:

Mindenkinek ajánlom, aki fontolgatja a műtétet, hogy várjon, amíg gyereke születik. 

Jenner korábban többször is tagadta, hogy plasztikai műtétet hajtottak végre rajta: a megváltozott mellméretét egy Victoria's Secret melltartóra illetve "azokra a bizonyos napokra" fogta.

A híresség a jövőre nézve is kifejtette véleményét: nagyon nem szeretné, hogy lánya hozzá hasonló döntéseket hozzon a testével kapcsolatban:

Összetörne a szívem, ha Stormi 19 évesen meg akarná csináltatni a testét. Ő a legszebb dolog a világon, és én a legjobb anya és legjobb példa szeretnék lenni neki. Azt kívánom, bárcsak ő lehetnék, és másképp csinálhatnám, mert most már nem műttetnék meg magamon semmit.

- jelentette ki.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek