Starity

Nem véletlenül hódítanak a függőfotelek

2023. július 15. 15:03   |   

A lakberendezésben talán az az egyik leginkább izgalmas elem, hogy tökéletes lehetőséget biztosít mindenki számára ahhoz, hogy kiélje a benne szunnyadó kreativitást. Olyan szuper, egyedi megoldásokkal dobhatod fel te is a tereket, amelyek csak a te fejedből pattannak ki. Persze ehhez egyáltalán nem szégyen, ha a kiváló bútorokat forgalmazó oldalakat felkeresve inspirálódsz és ezek alapján rendezed be az otthonodban a helyiségeket.

hirdetés
Nem véletlenül hódítanak a függőfotelek

Kényelemben nem csak a padlón

Érdemes bekukkantanod a DODO függőfotelek kínálatába, ahol mindig remek ötleteket találsz. Ezek a berendezési tárgyak ugyanis egyáltalán nem mindennapiak, garantáltan feldobhatod velük a hangulatot az egyes szobákban. Minden lakást sokkal élettelibbé varázsolhatnak ezek az ötletes bútorok, arról nem is beszélve, hogy nagyon sokféle stílusba is bele tudod illeszteni rengeteg beszerezhető változatukat. Nemcsak beltérre, hanem kültérre is helyezhetők. A DODO állvány nélküli változatokat forgalmaz. 

Maximálisan ügyelj a biztonságra

A beltérre szánt függőfotel modellek esetében érdemes arra nagy gondot fordítani, hogy a mennyezetre szerelt termék valóban biztosan lóghasson, azaz semmi esetre se okozhasson balesetet egy nem megfelelő rögzítőelem vagy egy nem kellően vastag mennyezetfal, ahonnan véletlenül lepottyanhat. Minden esetben csak a megfelelő szerelési utasítás alapján kerüljön fel a helyére a kiválasztott termék.

Legalább egy-egy méter szabad területet szoktak javasolni, amit érdemes hagyni a függőfotel körül, hogy valóban arra lehessen használni, amire való: kicsit hintázni vele, illetve benne úgy, hogy ne lökj fel semmit. Persze a külön tartószerkezetes változatok esetében sokkal nagyobb a felhasználási lehetőség. Ilyenkor a függőfotel akár még a teraszra vagy az erkélyre is kihelyezhető, ezzel is emelve ott a hangulatot, nem is kell extra függesztékkel bajlódni ekkor.

Minden korosztály imádja

Megszámlálhatatlanul sokféle stílus elemei közé könnyedén beilleszthető darabokra lelhetsz a DODO függőfotel kínálatában. Ezek a modellek, mint általában minden függőfotel, kiválóan alkalmasak arra, hogy egészségesebbé és jobb hangulatúvá tegyék a te és a családod vagy a barátaid mindennapjait is. Talán nincs is senki, aki ne szeretne ellazulni egy kellemesen ringatózó függőfotelben. Kikapcsolja a babát váró vagy már a gyermekét ringató édesanyát. Kiválóan ellazítja a munkából fáradtan hazatérő családapát, de az óvodás vagy iskolás gyermek is szívesen időzik benne. A ringatózás ugyanis bizonyítottan jótékonyan hat a szervezetre, a gyermekek szellemi fejlődésében a hintázás nagy szerepet tölt be.

A DODO függőfotel kínálatában nem lesz nehéz megtalálnod azt a szuper modellt, ami pontosan ahhoz a stílushoz illeszthető, amilyen a belső vagy a külső enteriőröd. Ha sikerült, akkor csak dőlj hátra a szép új modellben, lazulj el, és élvezd a megérdemelt pihenést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek