Starity

Jonah Hill exe elárulta, miért most lépett elő a bántalmazás vádakkal

2023. július 11. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Jonah Hill exe, Sarah Brady megvárta, amíg Olivia Millar megszülte a színész gyermekét, mielőtt érzelmi bántalmazással vádolta.

hirdetés
Jonah Hill exe elárulta, miért most lépett elő a bántalmazás vádakkal
Fotó: hu.depositphotos.com

Jonah Hill volt barátnője, Sarah Brady többet is elárult arról, miért vádolta meg nyilvánosan a színészt azzal, hogy a kapcsolatuk alatt érzelmi bántalmazást követett el.

A hétvégén Brady megosztott különböző szöveges üzeneteket, amik állítólag közte és Hill között zajlottak. Ezekben a színész a kritizálta őt, amiért fürdőruhás képeket posztolt. Hill állítólag azt mondta, hogy nem szörfözhet férfiakkal, és más határokat is lefektetett a  kapcsolatukat illetően.

Hill és Brady 2021-ben kezdtek randizni, és tavaly szakítottak. A színésznek nemrég született meg első gyermeke a menyasszonyától, Olivia Millartól - és Brady szerint részben ez az oka annak, hogy most mondta el a tapasztalatait. Ugyanis nem akart előállni addig, amíg Millar terhes volt.

Nem akartam, hogy mindezt akkor kelljen látnia, amikor terhes, mert nem tudtam, milyen stresszt okozna ez neki és a babának, fizikailag meg minden

- mondta Brady.

Hozzátette, hogy bár "az időzítés rossznak tűnhet", jó szándékai vannak.

Csak remélem, hogy valahogyan megkapja ezeket a képernyőfotókat, például a barátaimon keresztül, akiket rajta keresztül ismertem meg, akikről tudom, hogy jó emberek, akikről tudom, hogy igyekeznének megvédeni őt

- osztotta meg Brady.

Megvártam, amíg megszületik a gyermeke, így tudtam, hogy fizikailag nem érinti őket, hogy megosztom ezt a sz*rt, és ő tájékozott lehet, és megalapozott döntést hozhat arról, hogyan akar gondoskodni magáról és a gyermekéről.

via Yahoo!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek