Starity

Liam Payne rehabilitációs klinikán kezeltette magát

2023. július 10. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Liam Payne 100 napot töltött egy rehabilitációs klinikán, miután „már nem ismert magára”.

hirdetés
Liam Payne rehabilitációs klinikán kezeltette magát
Fotó: hu.depositphotos.com

Liam Payne elárulta, hogy titokban 100 napot töltött egy klinikán, miután "már nem ismert magára”. Elmondta, hogy mélypontra került, és a körülötte élő embereken vezette le a dühét, miközben megpróbált eligazodni a One Direction utáni életben.

Hozzátette, hogy az életét a volt párja, Cheryl segítségével sikerült visszaterelnie a helyes útra, akivel hatéves a közös kisfiuk, Bear. A döntést, hogy segítséget kérjen a louisianai központban, Cheryl támogatta.

A központ arra szakosodott, hogy segítsen az embereknek feldolgozni a múltbéli traumákat, ott-tartózkodása alatt a telefonját sem használhatta. 

Eljött  az a pont, amikor elérkezik a mélypont, és rájössz, hogy valami mást kell csinálnod, mert amit most csinálsz, az nem működik. Egészen addig a pontig rossz formában voltam. Őszintén szólva, mindennél jobban szeretnék köszönetet mondani Bearnek és az anyukájának, hogy adtak egy kis szabadságot, hogy elmehessek és meggyógyuljak

- mondta Payne.

Elárulta, hogy a fordulópont a számára egy Logan Paulnak adott interjú során jött el, amelyben célba vette egykori bandatársát, Zayn Malikot, és kihívta Justin Biebert egy bunyóra.

Szükségem volt arra, hogy egy kis időt szánjak magamra. Valahogy olyan valaki lettem, akit már nem igazán ismertem fel.

Hozzátette: 

Annyira dühös voltam arra, ami körülöttem zajlott, hogy ahelyett, hogy befelé figyeltem volna, úgy döntöttem, hogy mindenki máson fogom leverni. Ez tényleg rossz volt, valamint a saját karrieremmel kapcsolatos csalódottságom. Szeretnék bocsánatot kérni ezért.

Elmondta azt is, hogy a többi srác, még Zayn Malik is, a segítségére siettek, amikor szüksége volt rá. 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek