Starity

Sokszor nem is tudjuk, mire van szükségünk!

2023. június 24. 17:05   |   

Vagy épp lehetőségünk! Akár saját magán, akár a közvetlen környezetében, de talán mindenki tapasztalja, hogy az ember hamar képes megszokni a rosszat. Hogy mire gondolunk?

hirdetés
Sokszor nem is tudjuk, mire van szükségünk!

Vegyünk például egy olyan embert, aki valamilyen okból kifolyólag nehezen mozog, így segítségre szorul, ha például tisztálkodni szeretne. Ilyenkor vagy feladjuk az elveinket, és másokra hagyatkozunk, vagy teszünk azért, hogy élhetőbb legyen a környezetünk a megváltozott mozgásunk ellenére is!

Mikor jöhet jól egy kádajtó?

A kérdésre egyszerű a válasz: bármikor. Megannyi olyan eset létezik ugyanis, amikor szükség van arra, hogy a lehető legakadálymentesebb legyen a fürdőszoba. Ha nehezünkre esik elképzelni, hogy miként lehetséges ez, akkor érdemes megnézni az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó referenciamunkáit. Ott ugyanis jól látható, hogy szinte mindenféle kádhoz készíthető kádajtó. 

Mert bármilyen hihetetlen, alig akad olyan korcsoport, akinek ne jönne jól ez a praktikus ajtó:

  • A gyerkekeknek a szeleburdisága és még bizonytalan mozdulatai miatt jön kapóra a kádajtó, így akkor is nagyszerűen hasznát vesszük, ha gyerek van a háznál.

  • Bárkit érhet baleset, akár egy lábtörés, ami miatt lehetetlenné válnak az akrobatikus mozdulatok. Az otthoni lábadozást és az ápoló munkáját könnyíti meg, ha rendelkezésre áll a kádajtó.

  • Bárki betegedhet meg úgy, hogy műtéti beavatkozásra lesz szükség, amely után az otthoni lábadozáshoz elengedhetetlen az akadálymentes fürdőszoba.

  • Bárkit sújthat olyan betegség, ami koordinációs problémákat okoz. Sajnos az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór, a sclerosis multiplex vagy a daganatos megbetegedések nem válogatnak.

  • Az időskorra jellemző mozgásszervi megbetegedések (sérv, reuma, porckopás, csontritkulás) szintén nagyban korlátozzák a szépkorúak mozgását és önállóságát.

  • Láthatjuk hát, hogy szinte minden életkorban hasznos lehet, ha egy kádajtón besétálva juthatunk be a fürdőkádba!

Vajon sokba kerül?

Joggal merül fel benned a kérdés, hiszen a mai gazdasági helyzetben duplán meg kell gondolni minden kiadást, még akkor is, ha amúgy teljesen észszerű és jogos.

Szerencsére az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítési szolgáltatása nem emészt fel vagyonokat, ugyanis nem kell hozzá az egész fürdőszobát szétverni. Sőt, csupán egynapos munkával megúszható az egész, így egy nagyon költséghatékony és felhasználóbarát megoldásról beszélhetünk!

Készüljünk fel előre!

Még ha most nem is érezzük teljesen indokoltnak azt, hogy kádajtónk legyen, akkor is azt javasoljuk, hogy gondoskodjunk most a beépítéséről, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség.

Amikor pedig bekövetkezik egy-egy betegség vagy műtét, akkor a legkisebb gondunk is nagyobb lesz annál, mint hogy kádat alakítsunk át, ezzel pedig belekerülünk a cikk elején említett ördögi körbe! Ne hagyjuk ezt, gondoskodjunk a jövőről ma!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek