Starity

Debby Ryan megmutatta otthonát: Dwayne Johnson szobra díszíti a nappaliját

2023. március 21. 20:08   |   Szerző: Four

Debby Ryan és Josh Dun ohiói otthonában boksz ring és Dwayne Johnsont ábrázoló szobor is van.

hirdetés

Az Architectural Digest ezúttal Debby Ryan és Josh Dun ohiói otthonába látogatott el, amelyet a két híresség bevallása szerint egy fára épített ház ihletett. 

Josh és Debby amint meglátták, azonnal beleszerettek az épületbe, amelyet apránként a saját ízlésükre formáltak. A színésznő szerint a szürrealizmus nagy hatással volt rájuk, ezért számos extravagáns bútoruk van, például kukoricacsövet vagy epreket ábrázoló székek. 

A két híresség büszkén mutatta meg nappalijuk egyik ékességét, a Dwanye Johnsont ábrázoló mellszobrot, amelyet egy kedves barátjuk készített nekik ajándékba.

Az apró különlegességek mellett igen tágas hely áll a házaspár rendelkezésére: edzőterem, moziterem, spa-részleg, stúdió és még egy boksz ring is elfért az otthonukban. 

Emlékszem, hogy amikor sétálgattam a házban, rájöttem, hogy elképesztően sok helyünk van arra, hogy kifejezzük a személyiségünket. Nem csak hogy ez volt az első, közösen tervezett házunk, de ez volt az első alkalom is, hogy úgy éreztük, most mindketten kezdhetünk valamit az otthonunkkal.

- mesélte Josh.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek