Starity

Sydney Sweeney-t állítólag Póknő szerepére castingolták

2023. március 05. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A pletykák szerint elkezdtek castingolni a Pókember negyedik részéhez. Sydney Sweeney Póknőként jelenhet meg.

hirdetés

Elindult az MCU 5. fázisa, ami a multiverzumokkal foglalkozik. A legutóbbi Pókember filmben találkoztak a különböző univerzumok Peter Parkerei, a negyedik részben a pletykák szerint pedig bemutatkozik Póknő, akit Sydney Sweeney alakít majd. 

A The Hot Mic egyik epizódjában Jeff Sneider, aki egy megbízható iparági bennfentes, azt mondta, hogy Sydney Sweeney nagyszerű színésznő, és Julia Carpenter szerepét fogja játszani. A karakter a képregényekben a második Póknő, később Arachne, majd a második Madame Pókháló lett.

Rengeteg találgatás kering arról, hogy Sydney Sweeney-nek mi lesz a szerepe a Marvel Univerzumban. A pletykák szerint ő játssza a Póknőt. Nos, van néhány különböző Póknő, [Sydney] a hírek szerint a másodikat fogja játszani

- mondta Sneider.

Bár Póknőről érkeztek hírek, a rajongók nagyon izgatottak lettek, mert Madame Pókháló megjelenését nagyon várják, mivel a pókverzum különböző univerzumaiba tekinthet be. Emiatt pedig abban reménykednek, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield ismét feltűnhetnek Tom Holland mellett. 

via Fandomwire

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek