Starity

Az Emily Párizsban 3. évadának sminktitkai: kiderült, mi inspirálta a szereplők megjelenését

2023. január 06. 10:10   |   Szerző: Four

Az új évadban új inspirációt kapott a sorozat sminkmestere, Aurélie Payen.

hirdetés
Az Emily Párizsban 3. évadának sminktitkai: kiderült, mi inspirálta a szereplők megjelenését
Fotó: emilyinparis/Instagram

Az extravagáns outfitekről és különleges sminkekről híres Emily Párizsban sminkmestere, Aurélie Payen a Page Sixnek árulta el, mi inspirálta az új évadban a szereplők megjelenését. 

A harmadik évadnál nagy változást akartunk. 

- mesélte Payen, és hozzátette, szerették volna, hogy Emily makeupja passzoljon az új hajához.

Emily talán egy kicsit érettebb lett... és ezért szerettem volna neki egy szofisztikáltabb sminket. Szorosan együtt dolgozom Lilyvel és a fodrászával is. 

Payen elmondása szerint az egyes jelenetek előtt meg szokta kérdezni Lilyt, hogy milyen színű sminket szeretne - és eddig mindig ugyanazt választotta, amelyre ő is gondolt.

Fotó: emilyinparis/Instagram

A sminkmester emellett több ikonikus színésznő által inspirálódott: elárulta, hogy Emily megjelenését Audrey Hepburn, Camille Razat sminkjét pedig Brigitte Bardot ihlette.

Szerettem volna minden karakternek egy külön személyiséget a sminkek terén is. Van, akit inkább az amerikai glam, és van, akit a franciás egyszerűség jegyében festettem ki.

- mondta, majd így folytatta:

Camille és Sylvie például a francia szépséget fémjelzik - üdeség, sokkal kevesebb alapozóval, kontúrozással és több pirosítóval. Mindy ezzel ellentétben sokkal több csillámot és kontúrt visel. Emily pedig a középút: nagyon franciásan sminkeli magát, de mégis erős színeket használ az ajkára, amely nagyon amerikai.

- mesélte Aurélie.

Fotó: emilyinparis/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek