Starity

Tom Cruise VIP-látogatást tehetett II. Erzsébet királynőnél

2022. november 07. 14:02   |   Szerző: SzilviD

II. Erzsébet királynő meghívta Tom Cruise-t a windsori kastélyba, és ott VIP-audienciában részesítette.

hirdetés
Tom Cruise VIP-látogatást tehetett II. Erzsébet királynőnél
Fotó: hu.depositphotos.com

2022. szeptember 8-án a világ szomorúan értesült II. Erzsébet brit uralkodó haláláról. A 96 éves királynő a Balmoral kastélyban hunyt el Károly herceggel (már III. Károly király) és Anna hercegnővel az oldalán. Most pedig kiderült, hogy nem sokkal a halála előtt összebarátkozott Tom Cruise-zal, és még a windsori kastélyba is meghívta.

Cruise a királynő platina jubileumi évfordulóján jelent meg, ekkor azt ünnepelték, hogy II. Erzsébet hetven éve ült a trónon. Betegségei miatt azonban – többek között a mozgási problémái miatt – nem tudott találkozni a színésszel.

A Sunday Times szerint ezután II. Erzsébet királynő kérésére Tom Cruise-t meghívták a windsori kastélyba, és együtt teáztak. A forrás azt állítja, hogy Cruise-t egy későbbi időpontban vissza akarták hívni ebédelni is. A királynő állítólag többek között teljesítette volna egy régi vágyát, hogy helikopterrel szálljon le a királyi rezidencián. Azonban II. Erzsébet halála közbeszólt, és nem tudtak újra találkozni.

A királynő tudatta, hogy nagyon csalódott volt, amiért nem találkozott Tommal az ünnepségen, ezért meghívták egy különleges túrára a windsori kastélyba. Utána ők ketten együtt teáztak

– mondta a forrás.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek