Starity

Eva Mendes azt szeretné, hogy unalmas legyen a nyara

2022. július 14. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, hogy egy kicsit túl sok programot szerveztek az utóbbi időben.

hirdetés

Eva Mendes a Byrdie magazinnal készült interjúban mesélt arról, hogy a gyerekei életében milyen szerepet játszott, hogy a karanténhelyzet után végre elmehettek programozni. A színésző elmondása szerint azonban átestek a ló túloldalára, és már kicsi zsúfoltak lettek a mindennapjaik:

Amikor Londonban voltunk, egyik musicalről a másikra jártunk, kihasználtuk, hogy végre lehet színházba járni és mindenféle múzeumba is ellátogattunk, elmentünk a Windsori kastélyba. Rengeteg dolgot terveztünk, amit meg is valósítottunk. De most már azt érzem, hogy vissza kell hoznunk az unalmat. Visszatérek hozzá, főleg a gyerekeim tekintetében, de az én esetemben is. 

- mondta, majd így folytatta:

Úgy érzem, hogy amikor unatkozunk - nem amikor a telefonnal babrálunk, iPadezünk, számítógépezünk vagy tévét nézünk - akkor jönnek a jó ötletek. Néha viccesek, néha veszélyesek, néha megvilágosodunk tőlük. Tényleg azt szeretném, hogy ez a nyár az unalomról szóljon. 

- jelentette ki. Majd a gyereknevelésről is szót ejtett:

Szerintem minden otthonról indul - minden. Remélem, hogy Ryan és én megtesszük, amit lehet azzal, hogy szeretjük őket, feltétel nélkül és azon dolgozunk, hogy ha felnőnek, akkor elégnek érezzék magukat.

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek