Starity

Ex-menedzserét hagyta volna meghalni Travis Scott

2021. november 09. 10:10   |   Szerző: Glamster

„Travis Scott a legrosszabb ember, akivel együtt dolgoztam karrierem során” – mondta a férfi.

hirdetés

2016-ban pletykálták azt többnyire a Redditen, hogy csúnya véget ért Travis Scott és akkori menedzserének, Shane Morris a kapcsolata 2013-ban. A híresztelések szerint Scott a földön hagyta Morrist, aki egy megbeszélés alatt lett rosszul. Agyvérzést kapott.

Travis Scott a legrosszabb ember, akivel valaha együtt dolgoztam a zenei iparban

– kezdte Shane.

Nyolcan meghaltak és több százan megsérültek Travis Scott érzéketlen és felelőtlen viselkedése miatt az Astroworld-ön. Utálom, hogy ezt kell mondanom, de évek óta próbáltam mindenkit figyelmeztetni és megosztani a történemet

– folytatta.

Én vagyok Travis Scott ex-menedzsere, akit a sorsára hagyott. Agyvérzésem volt, és magamra hagyott egy Los Angeles-i pincében.

Morris arra is kitért, hogy többször kellett színlelnie Scott népszerűségét, paparazzókat hívni rá és „híresebbnek beállítani, mint akkor volt”.

Mint megírtuk, Travis legutóbbi show-ján nyolc ember életét vesztette és több mint háromszázan megsérültek, ám a rapper nem állította le a koncertet, még akkor sem, amikor valakit ájultan húztak ki előtte. Kylie Jenner és Scott állítja, nem tudták, hogy a nagy a baj, annak ellenére sem, hogy folyamatosan érkeztek a mentőautók. A rendőrség vizsgálja az esetet.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek