Starity

Anastacia a "Gyilkos Királynő" a We Will Rock You musicalben

2019. február 04. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A We Will Rock You című musical főszerepében nem más, mint Anastacia lesz látható az év végétől. Az énekesnő számára ez lesz az első alkalom, hogy egy színdarabban bizonyíthat.

hirdetés

Január 23-án a TEC Entertainment bejelentette, hogy az amerikai világsztár, Anastacia 2019 decemberében ünnepli zenei debütálását, mint "Killer Queen" a We Will Rock You című Queen-musicalben. A nemzetközi musical látványos változata (Queen + Ben Elton) teljes egészében angolul, a Peeparrow Entertainment közreműködésével készült. A színdarabnak korlátozott számú előadása lesz Amszterdamban és Hágában. A premierre december 6-án, pénteken kerül sor a holland fővárosban. Ha a színpadi alkotás nagy sikert aratna, az alkotók kiterjesztenék akár a határon túlra is.

A Killer Queen szerepében a musicalben Anastacia számára egy álom válik valóra.

Hollandia egyike azoknak az országoknak, ahol nagyon szívesen láttak pályafutásom kezdete óta, és nagyon boldog vagyok, hogy itt ünnepelhetem a We Will Rock You musicalem debütálását. Szeretem a Queen zenéit, és gyakran énekelem a csodás dalaikat. Egyszer én is megoszthattam velük a színpadot. Alig várom, hogy elénekelhessem ezeket a bámulatos Queen-dalokat!

- mondta az énekesnő.

Az olasz színházi rendező, Massimo Piparo rendezi az angol nyelvű show-t.

Egy "fekete" hangot akartam a Killer Queen szerepére, amilyen Anastaciának van. Az első kérdésem az volt, hogy szereti-e a Queent – ez volt a feltétel. A válasz 'igen' volt. Anastacia énekelt dalokat a Queentől a saját koncertjein, 2003-ban pedig fellépett az együttessel Dél-Afrikában.

A 2003-as fellépés 40 ezer ember előtt zajlott a 46664 koncertsorozaton, Nelson Mandela szervezésében. A jótékonysági rendezvénnyel az AIDS-es megbetegedésre hívták fel a figyelmet.

Korábban nem értettem a dalszövegeket, de éreztem a harmonikus zenét. Most már értem, hogy miről szól a zenéjük, és megtiszteltetés számomra, hogy ezt csinálhatom. Ez az első lehetőségem egy musicalben, és rögtön a legnehezebbel kezdem

– zárta Anastacia.

Forrás: AD.nl

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek