Starity

Zimány Lindának elege van a magányból

2018. november 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves szőke szépség besokallt attól, hogy napról napra egyedül kell álomra hajtsa a fejét.

hirdetés

Fotó: Instagram

Hiába gyönyörű, sikeres és céltudatos nő Zimány Linda, a szerelemben valahogy mégsincs szerencséje. A modell mindennél jobban vágyik már egy normális kapcsolatra, mostanra ugyanis elege lett a magányból és egyáltalán nem élvezi a szinglilétet, amiről a Ripostnak adott interjújában beszélt.

Elegem van! Nem vagyok magányos, de nem titok, esténként mégis egyedül csukom magamra a lakásom ajtaját, ami nem tölt el sok reménnyel a jövőmet illetően. Az eddigi kapcsolataim mind barátságokból alakultak szerelemmé, de maradjunk annyiban, hogy akikkel ez kialakulhatott, az már ki is alakult és el is múlt, még ha szép évek is voltak.

A szőkeség legutóbbi, Kedves Ferenc üzletemberhez fűződő kapcsolata két éve ért véget, azóta nem volt senki említésre méltó az életében, pedig mindössze olyasvalakire vágyik, aki – ahogy a Blikk fogalmaz – megfelelő etikai értékrenddel, önálló egzisztenciával és humorral rendelkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek