Starity

16 fotó, ami azt bizonyítja, a sztárok is csak emberek

2017. július 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár rajongók milliói hevernek a lábaik előtt és dollármilliók állnak rendelkezésükre a számláikon, ők is csak emberek és ugyanúgy kapcsolódnak ki, mint mi. Ezt igazolják a lenti képek is.

hirdetés

Arnold Schwarzenegger maga vágja a fia haját

Ahogy sok háztartásban, Schwarzeneggeréknél is családon belül kerül megoldásra a hajvágás, a Golden Globe- és Emmy-díjas színész pedig örömmel felcsap fodrásznak, ha arról van szó, hogy fiának egy kis fazonigazításra van szüksége.

Shakira körmöt lakkoz a szabadidejében

Az énekesnő megfeszített tempóban, fáradhatatlanul dolgozik immár hosszú évtizedek óta, és bár megengedheti magának, hogy megfizessen egy jó pedikűröst, a látottak alapján arra gyanakszunk, ő is tartja magát a mondáshoz, miszerint ha valamit jól akarsz csinálni, csináld magad.

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga kutyája ott heveredik el, ahol nem kéne

Ahogy sokszor a mi állatkáink sem tudják, hol a helyük, úgy az Anyaszörny négylábú barátai is szeretik áthágni a szabályokat. Gagának három francia bulldogja van, akiket időnként meg is mutat rajongóinak, és akik szintén szívesen térnek nyugovóra a pihe-puha párnák között, még ha meg is van a maguk kis helye valahol máshol.

Gisele Bündchen maga termeszti a tányérra kerülő ételt

Köztudott, hogy a modell és sportoló férje, Tom Brady szigorú diétát követnek, melynek keretein belül csak természetes, bio ételek kerülnek a tányérjukra. Gisele nem szégyelli, hogy ezen finomságokat ők maguk termesztik a kertjükben, így egy-egy fárasztó nap után szívesen kapcsolódik ki egy kis kertészkedéssel.

Gal Gadot színezéssel üti el az időt

Az utóbbi időben divatba jött a színezés, mint relaxációs gyakorlat, és ennek a hobbinak a csodanő is szívesen hódol. Két jelenet forgatása között csak előkap egy izgalmas mintákban bővelkedő ábrát, egy csomag Crayola-krétát és már színez is!

Liv Tyler is átlagos anya

A Gyűrűk Ura Arwenje három gyermek édesanyja, és mint ilyen, szívesen megmutatja követőinek, hogy bizony az ő élete sem habos torta, helyette sem intézi el más a gyereknevelés nem könnyű, ám annál szívmelengetőbb tevékenységeit, mint amilyen például a szoptatás.

Liz Hurley a kertészeken spórol

Az 52 évesen is szuperszexi színésznőnek nem büdös a munka! Ha ideje engedi, boldogan vállalja a kertjében lévő növények locsolását. Liz egyébként egy várostól kívül eső részen él, maga sétáltatja a kutyáit, emellett rendszeresen grillez a kertjében.

Cameron Diaz baráti összejöveteleket szervez

Cam élete sem a díjátadók, premierek és a munka mesterhármasában telik – ha csak teheti, összecsődíti a barátait, közösen főznek és esznek valami finomat. Ami pedig még izgalmasabbá teszi az egészet, hogy legjobb barátnői között olyan hölgyeket találhatunk, mint Drew Barrymore és Reese Witherspoon – többek között.

Ed Sheeran egy kis mellékessel plusz bevételre tesz szert

Az énekes igazán nem panaszkodhat anyagi gondokra, hiszen előző korongjaihoz hasonlóan újdonsága is jól teljesít, ám egy kis pluszpénzért bevállalta, hogy szerepet játszik a Trónok harcában.

Anne Hathaway lámpalázzal küzd

Azt hinné az ember, hogy egy olyan tapasztalt Oscar-díjas színésznőnek, mint Anne már a kisujjában van a fellépés és nem jelent számára problémát kiállni egy színpadra, ám nem így van. A színésznő megmutatta, hogy bizony ő is nagyon izgul, ha ki kell állnia az emberek elé.

Lucy Liu szabadidejében fest

A Charlie angyalai sztárja maga is szemrevaló teremtés, aki szereti a szépet, így aligha meglepő, hogy a művészetek iránti szeretetét mindennapjaiba is átültette. Amikor ideje engedi, Lucy maga is ecsetet ragad, hogy megörökítsen egy-egy a fejében lévő pillanatképet.

 

Lucy Liu (@lucyliu) által megosztott bejegyzés,

Tom Hanks mások autójával fotózkodik

Míg az átlagemberek szeme akkor csillan fel, ha egy menő sportautót látnak és gyorsan lefotóztatják magukat vele, addig Tom egy sokkal egyszerűbb járgányért, a Barkasért van oda. (És igen, jól látjátok a magyar rendszámot!)

Doutzen Kroes a kertészet mestere

A világhírű modell Gisele-hez hasonlóan szívesen tölti idejét saját termesztésű finomságai között, és míg a kifutókon a legszebb kreációkban mutatja meg formás alakját, addig a hétvégéken egy egyszerű szabadidőruhába és gumicsizmába bújva élvezi a jó időt és a természet nyújtotta örömöket.

Chris Pratt nagy pecás hírében áll

Ahogy a férfiak többsége, úgy Chris sem tud ellenállni a nyílt víznek és az abban úszkáló állatoknak, így ha csak teheti, csónakba pattan és horgászni indul a fiával és / vagy a barátaival. Amikor pedig kapása van, azt sikeres napnak könyveli el és boldogan elbüszkélkedik fogásával.

Helen Mirren buszozik

A sokoldalú színésznő időnként maga mögött hagyja az ismert ember státuszát és buszra pattan, hogy kiélvezze, miképp közlekednek az átlagemberek, és hozzánk hasonlóan ő is örül, ha a tömegközlekedési eszköz nincs zsúfolásig tele.

 

@helenmirren által megosztott bejegyzés,

Drew Barrymore jógaórákat vesz

Az 50 első randi sztárja ideje nagy részét a gyerekei és barátai társaságában tölti, de természetesen szakít időt magára is, így rendszeresen jógázik egy csoporttal, hogy formában tartsa magát.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek